Tuksu-tv siirtyy BB-Nikon kotiin

Vain muutaman päivän netissä pyörinyt, kohublondi Johanna Tukiaisen elämää seurannut Tuksu-tv loppui talossa asuvien henkilöiden erimielisyyksien takia. Seuraavaksi kamera kuvaa Big Brotherista tutun Nikon Saarisen elämää.

BB-Nikon kotielämää on pian mahdollista seurata Hymyn verkkosivuilta. Lehden toimituspäällikkö Juha-Tapio Tuomela vahvistaa Viihdeuutisille, että sopimus netti-tv:n tekemisestä Nikon kanssa on allekirjoitettu maanantaina.

– Tietysti ensimmäisenä meidän pitää saada kamera pois Tukiaisten kotoa. Sen jälkeen täytyy hoitaa tekniikkapuoli kuntoon Nikon kotona, koska lähetyksen lähettäminen vaatii aika järeää nettikaistaa ja isoilla firmoilla tällaiset asennustyöt saattavat kestää. Tavoitteena kuitenkin on, että lähetykset BB-Nikon kotoa voisivat alkaa esimerkiksi viikon päästä, Tuomela sanoo.

Kysymyksessä on samanlainen lähetys kuin Tuksu-tv oli, eli prime time on joka ilta klo 21 eteenpäin.

– Mahdollista on, että jossain vaiheessa kamera vaihtaa paikkaa Nikon kotona. Jäädään odottamaan mitä Nikon poikaystävä sanoo asiasta, toivottavasti hän on muistanut infoa tästä, Tuomela naureskelee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat