Raakel Lignell joutui pakkolepoon

Useita kymmeniä kiloja liikunnan ja ruokavalion avulla tiputtanut suurperheen äiti nauttii nykyisin liikunnan tuomasta endorfiinistä päivittäin.

Suuren elämäntapamuutoksen syksyllä 2010 tehnyt Raakel Lignell on nykyisin kuin eri nainen. Entisestä sohvaperunasta kuoriutui laihtumisen myötä innokas liikkuja, joka viihtyi salilla ja jumpissa joskus jopa useita tunteja kerrallaan. Loppukesästä innokkaalle treenaamiselle tuli kuitenkin stoppi, kun Raakelin vartalo alkoi reistailemaan.

– Mulle tuli sellainen niska- ja kaulanrankaongelma, niin oli pakko pitää taukoa treenaamisesta reilu kuukausi. Nyt olen alkanut treenata vähän varovaisemmin. Vaiva johtui siitä, kun ei ensiksi liikkunut ollenkaan ja sitten alkoi liikkumaan täysillä. Hurahdin siihen liikuntaan, Raakel paljastaa.

Pakkolevon myötä rankasta treenaamisesta tuli totaalinen siirtyminen toiseen ääripäähän. Entinen tunnesyöjä ei kuitenkaan sortunut vanhoihin kaavoihin, vaan selätti tauon kunnialla.

– Pärjäsin kuitenkin sen tauon ajan. Nyt tuli heiluriliike toiseen suuntaan, ja nyt on vuorossa korjaussarja. Nyt alkaa löytymään pikkuhiljaa se tasapaino, Raakel tunnustaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat