Mainos

QPR myi yrityspeliliiketoiminnan

QPR Software Oyj on myynyt yrityspeliliiketoimintansa Business Game Factory Oy:lle. Ostajayhtiön omistaa QPR Business Games Oy:n entinen johto ja osa entisistä työntekijöistä. Kauppahinta on 1,2 miljoonaa euroa, joka maksetaan suorittamalla 25 prosenttia Business Games Factory Oy:n kassavirrasta, kunnes koko summa on maksettu. Liiketoiminta siirtyy ostajalle 1.2.2003.

Yrityspeliliiketoiminnan liikevaihto vuonna 2002 oli 2,8 miljoonaa euroa, kun koko konsernin liikevaihto oli 8,7 miljoonaa. Tulostiedotteessa 27.1.2003 QPR-konserni arvioi vuoden 2003 ensimmäisen neljänneksen ohjelmistoliiketoiminnan liikevaihdoksi 1,3-1,8 miljoonaa euroa ja yrityspeliliiketoiminan liikevaihdoksi 0,3-0,5 euroa. Yhtiön johto pysyy edelleen arviossaan.

QPR kertoo tiedotteessaan, että ensimmaisen neljänneksen jalkeen yrityspeliliiketoiminnasta arviodaan tulevan vain hyvin vähäistä liikevaihtoa. Kaupan vaikutusta konsernin kassavirtaan vuonna 2003 on vaikea arvioida tarkasti mutta se tulee olemaan positiivinen, yhtiö kertoo.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.