Mainos

Pyöräkuormaajan Lahdessa varastanut mies yritti ajaa poliisien päälle – kuljettaja edelleen sairaalassa

Poliisi epäilee, että Lahdessa lauantaina pyöräkuormaajan varastanut mies yritti ajaa poliisien päälle.

20 000 kiloa painava pyöräkuormaaja putosi lopulta sillalta ja kuljettaja loukkaantui. Mies on edelleen sairaalahoidossa eikä poliisi ole pystynyt kuulemaan vielä häntä.

Tilanne sai alkunsa, kun poliisipartio tapasi nuoren miehen istumasta aiemmin anastetun pyöräkuormaajan kyydissä Kasaajankadun kylmäaseman pihalla lauantaina yhdeltätoista aamupäivällä.

Kun poliisi nousi autosta mennäkseen kuljettajan luokse, tämä lähti ajamaan kuormaajalla kohti poliisia ja poliisiautoa.

– Toinen poliisi oli ulkona autosta ja toinen istui vielä autossa. Tällä hetkellä ei ole tietoa, miten kaukana poliisit olivat pyöräkuormaajasta, rikoskomisario Henry Munter Hämeen poliisista kertoo.

Ajoi vastaantulevien kaistalla

Poliisi ja hänen autossa ollut työparinsa onnistuivat väistämään pyöräkuormaajaa, minkä jälkeen mies lähti ajamaan kuormaajalla kohti toista paikalle tullutta poliisiautoa.

Poliisiauto peruutti kauemmas, jolloin pyöräkuormaaja jatkoi Vanhanradankadulle muun liikenteen sekaan. Hän ajoi osan matkasta vastaantulevien kaistalla.

Upon sillalla mies käänsi pyöräkuormaajan äkisti poikittain sillä seurauksella, että kuormaaja syöksyi kaiteen läpi ja putosi yli 10 metrin matkan alas.

Poliisilla ei ole tällä hetkellä tarkempaa tietoa miehen vammojen vakavuudesta.

– Ilmeisesti hänellä ei ole hengenvaaraa, mutta hän on sellaisessa kunnossa, ettei häntä ole vielä voinut kuulla, Munter sanoo.

Pyöräkuormaajan kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja liikennerikkomuksesta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.