Pyöräilyonnettomuudesta toipuva Fernando Alonso antoi päivityksen kunnostaan – "Se oli pieni takaisku"

0:33
Tällainen on Fernando Alonson uusi F1-menopeli!

F1-sarjaan kahden vuoden tauon jälkeen palaava Fernando Alonso vakuuttaa olevansa huippukunnossa uuden kauden alla, vaikka oli hiljattain ikävässä pyöräilyonnettomuudessa.

Alpine F1 Teamin espanjalaistähti Alonso törmäsi auton kanssa aiemmin helmikuussa hänen ollessa pyörälenkillä. Kokenut espanjalaiskuski mursi tilanteessa leukansa, mutta välttyi muuten pahemmilta vammoilta ikävässä onnettomuudessa.

Alpine julkisti uuden menopelinsä tiistaina. Tilaisuuden yhteydessä Alonso antoi päivityksen terveydentilastaan. Kaksinkertainen maailmanmestari on omien sanojensa mukaan elämänsä kunnossa.

– Tunnen olevani parhaassa kunnossa kuin koskaan niin fyysisesti kuin henkisestikin. Olen valmistautunut tähän paluuseen jo tovin hyvällä motivaatiolla. Olen valmis, Alonso uhkuu F1:n sivuilla.

– Minulla oli myös pieni takaisku, kun olin pyöräonnettomuudessa muutama viikko sitten, mutta onnekseni se ei vaikuttanut kuntooni, eikä valmistautumiseeni. Olen valmis, Alonso jatkaa.

Alonso jätti F1:n kahden vuoden ajaksi kauden 2018 päätteeksi. Taukonsa aikana Alonso ajoi muun muassa Indy 500 -kilpailuja. 39-vuotias kuljettajatähti uskoo erilaisten moottoriurheilukokemusten kehittäneen häntä kuljettajana.

– Minusta tuli entistä kokonaisvaltaisempi kuljettaja. Sitä oppii jatkuvasti, kun työnnät itsesi uusille äärirajoille ja olet mukavuusalueesi ulkopuolella. Olen kiistatta pätevämpi kuljettaja kuin kaksi vuotta sitten. Haluan kehittyä yhä enemmän kuljettajana. Opin paljon ollessani sivussa tästä lajista. Haluan nyt tuoda oppimiani asioita F1:siin, Alonso painottaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja