Pyhimys teki pilkkalaulun tunnetusta räppäristä – jäi nolosti kiinni

Teflon Brothersin uutuuskirja Teflon Bible paljastaa Pyhimyksen tehneen pilkkalaulun rap-artisti Skandaalista.

Räppäri Pyhimys muisteli MTV Uutisten haastattelussa, että 2000-luvun alussa suomiräpissä oli tiukat säännöt, millainen artistin pitää olla ja missä porukoissa teki musiikkia.

– Me emme halunneet kuulua liikaa mihinkään (ryhmään) ja meistä tuntui, ettei meitä huomata, koska olimme tosi huonoja. Omasta mielestämme olimme tosi hyviä, Pyhimys kertoo.

Ärsytystä herätti Skandaali eli Joona Palmgren, joka tuli nuorison tietoisuuteen hittibiisillään Superskandaali vuonna 2003. Kappale saikin Pyhimyksen tarttumaan äänityslaitteisiin ja tekemään Skandaalista pilkkalaulun.

 –  Koska Skandaali oli meidän vihollinen ja muutenkin ärsyttävä, tein biisistä pilaversion Super-Anaali. Imitoin biisissä high-pitchillä Skandaalia ja low-pitchillä Yorkkelia ja kerroin niiden homosuhteesta, Pyhimys avautuu kirjassa.

Pyhimys oli jakanut kappaleen Netti-Sepi-nimimerkillä suomihiphop.com -verkkosivuilla. Foorumin moderaattorit olivat kuitenkin selvittäneet nimimerkin IP-osoitteen ja yhdistäneet sen Pyhimykseen. Kun asia tuli julkisuuteen, Pyhimys joutui soittamaan Skandaalille.

– Ei siitä mitään tappelua tullut. Kun soitin Skandaalille, niin hän totesi vaan olevansa nukkumassa ja lopetti puhelun. Olemme ihan hyvissä väleissä tänä päivänä, Pyhimys kertoo MTV Uutisten haastattelussa.


Lue myös:

    Uusimmat