Pyhäinpäivän muistio

Kaupat, alkot ja postit ovat tänään kiinni. Lisäksi pyhäinpäivä aiheuttaa muutoksia joukkoliikenteen aikatauluihin.

Tänään vietettävä pyhäinpäivä vaikuttaa liikkeiden aukioloihin ja julkisen liikenteen aikatauluihin.

Kaupat, postit ja alkot ovat kiinni koko pyhäinpäivän. Kauppoihin pääsee jälleen huomenna, jolloin ruokakaupat saavat olla auki kello 12-21.

Postin toimipaikat taas ovat sunnuntainakin kiinni lukuunottamatta Helsingin pääpostia, joka on auki kello 10-18. Lisäksi asiamiespostit ovat avoinna niitä hoitavan yrityksen aukioloajan mukaan.

Alkot pysyvät kiinni koko pyhäinpäiväviikonlopun ja avaavat ovensa jälleen maanantaina.

Kaukoliikenteessä vähäisiä muutoksia

Kaukoliikenteen junat kulkevat pyhäinpäivänä lähes normaalin lauantaiaikataulun mukaan. Muutamia poikkeuksia kuitenkin on, joten aikataulut on syytä tarkistaa etukäteen.

Ajamatta jää yhteensä yhdeksän taajamajunaa. Sunnuntaina junat kulkevat normaalissa sunnuntaiaikataulussa. Lisätietoja aikatauluista saa asemilta, internetsivulta www.vr.fi tai maksullisesta palvelunumerosta 0600 41900.

Kaukoliikenteen bussit ajavat tänään sunnuntaiaikataulussa, mutta SS-vuoroja ei ajeta. Huomenna ajetaan myös SS-vuorot.

Tarkemmat tiedot bussivuoroista voi varmistaa lähimmästä Matkahuollosta, internetosoitteesta www.matkahuolto.fi tai maksullisesta aikatauluneuvonnasta 0200 4000.

Autoliiton Tiepalvelu päivystää myös pyhäinpäiväviikonloppuna. Avun saa maksullisesta valtakunnallisesta numerosta 0200-8080.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat