Putous-tähdet paljastavat hulluimmat tekonsa: "Sain tietää miltä tuntuu, kun on aivan varma kuolevansa"

Putous-tähdet Pilvi Hämäläinen ja Helmi-Leena Nummela vierailevat Possen toisessa livelähetyksessä. 

VIDEO: Possen legendaarisessa Suihkurallissa kohtaavat Elias Kaskinen ja Elias Gould

Possen toisessa livelähetyksessä nähdään jälleen aimo liuta kirkkaimpia suomalaisia tähtiä. Ohjelmassa vierailevat muun muassa Putouksen tulevaa kautta tähdittävät näyttelijät Pilvi Hämäläinen ja Helmi-Leena Nummela.

Näyttelijät tulevat kilpailemaan ohjelmassa Possen porukkaa vastaan, mutta laji on vielä toistaiseksi salaisuus. Hämäläinen ja Nummela ovat varmoja, että Putous tulee voittamaan Possen mennen tullen, lajissa kuin lajissa. 

– Vähän jo otsasuoni pullistelee siihen malliin, että alkaa olla kilpailuvietti kohdillaan, Nummela toteaa. 

Sekä Hämäläinen että Nummela myöntävät olevansa hieman yllytyshulluja. Hämäläinen kertoo joutuneensa lapsena vaikeuksiin, kun hän ajautui erilaisiin tilanteisiin ystävänsä yllyttämänä.

– Sitten kun oltiin menossa yläasteelle, opettaja sanoi kaverilleni, että "älä sitten Pilvin mukana mene siellä yläasteella, muuten joudut vaikeuksiin". Minä siihen, että mitä ihmettä, toi tyyppihän itse käski tekemään kaikkea, hänhän oli se moottori kaikessa aina! Mutta minä olin se tyhmä, joka teki ne asiat, Hämäläinen kertoo. 

Nummela kertoo tehneensä elämänsä hulluimmat teot teini-ikäisenä, kun erilaisia asioita oli pakko kokeilla.

– Se tietty ikä, kun tuntui, että piti tehdä kaikkea. Sellainen syö tai tule syödyksi -mentaliteetti pikkukylän yläasteella. 

Hämäläinen kertoo yhden elämänsä hulluimmista teoista olleen kerta, kun hän ylitti itsensä toden teolla matkallaan Nepalissa. 

– Menin hirveässä darrassa Nepalissa hyppäämään benjihypyn, ja sitten kun olin juuri lähdössä hyppäämään, niin sitten tajusin, että ei herranjumala: tämä on Nepali, en voi olla varma, että katkeaako toi naru! Muutaman hetken verran sain tietää miltä tuntuu, kun on aivan varma, että kuolee kohta. 

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat