Roope Salminen muistelee hurjaa stunttia – ajoi täysillä heinäpaaliin: "Kyllä se rysähti aika paljon"

Roope Salminen ja Ernest Lawson 7:21
Roope Salminen ja Ernest Lawson Huomenta Suomen haastattelussa.

Roope Salminen vierailee illan Possessa.

Roope Salminen ja koirat -yhtyeen jäsenet vierailevat Possen suorassa lähetyksessä tänä iltana. Putousta juontava Roope Salminen kertoo MTV Uutisille, että bändi alkaa taas aktivoitua ja keikkailla, kun Putouksen kausi päättyy.

– Halusimme äijien kanssa tavata toisiamme ennen kesän keikkoja. Sitten tuli kutsu ja ajateltiin, että miksei. Ihan hauskaahan siellä on käydä aina jotain sekoilemassa, hän kertoo.

Salminen on ollut Possen vieraana aiemminkin. Vuonna 2015 hän teki Elias Kaskisen kanssa hurjan stuntin. Salminen ajoi ralliautolla heinäpaalin läpi, ja Kaskinen seisoi paalin päällä.

– Heinän läpi ajaminen ei kuulosta hirveän pelottavalta, mutta kun se onkin tosi tiheää paalia, niin kyllä se rysähti aika paljon, Salminen muistelee.

Vielä erikoisemman stuntista teki se, ettei Salminen normaalisti aja autoa, sillä hänellä ei ole ajokorttia.

– Onhan se aika luonnonvastanen ajatus, että ajaa täysillä kolarin tahallaan, varsinkin kun minulla ei ole ajokorttia, ja piti osua siihen kohteeseen.

Hurjasta kokemuksesta huolimatta Salminen suhtautuu Possessa vierailuun rennosti.

– En usko, että on mikään ongelma, ihan sama, mitä sieltä tulee.

Possen studiossa nähdään myös Archie Cruz, Aikuiset-sarjan Anna Airola ja Elias SalonenIda Paul & Kalle Lindroth sekä musiikkivieras Jannica B. Stuntin suorittaa Shirly Karvinen ja sätkyukkoina hauskuuttaa JVG. Suihkurallissa mukana ovat Putous-näyttelijät.

Posse MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa perjantaisin klo 20.

Lue myös:

    Uusimmat