Mainos

Putous-tähden hyytävät kuvaukset koettelivat terveyttä

Tammikuun lopulla saa ensi-iltansa kesäkuun kylmyydessä kuvattu kotimainen komedia, Viikossa aikuiseksi.

21 tapaa pilata avioliitto -hittielokuvasta muistettavan Johanna Vuoksenmaan odotettu Viikossa aikuiseksi -komedia saa pian ensi-iltansa.

Elokuvassa nähtävä Putous-tähti Essi Hellén muisteli elokuvan hyytäviä kuvauksia Tahdon 2013 -konsertin yhteydessä. Komediaa kuvattiin viime vuonna alkukesästä, jolloin sää oli vielä kaikkea muuta kuin kesäisen lämmin.

– Oli aivan sika kylmä kuvattaessa, sen kaikki varmasti muistavat. Tosin se oli aivan ihana projekti, jota lämmöllä muistelee jälkeenpäin, näyttelijä muotoilee.

Hellénin jäätävin haaste oli kesäkuinen kuvauspäivä alle kymmenessä lämpöasteessa. 

– Siellä oli sadettajat, eli tehtiin tekosadetta. Muilla oli vaatteet, mutta minä jouduin olemaan ihan litimärkä. Kohtauksessa kun minua muka kannettiin järvestä. Sitä kuvattiin monta tuntia ja minut piti aina kastella uudestaan.

–  Olin aivan jäässä ja lopultahan tulin sen jälkeen kipeäksi. Kuvauksia piti tietenkin kuitenkin jatkaa.

Aikuisten maailman kipupisteitä komedian keinoin käsittelevässä elokuvassa nähdään rooleissa Minttu Mustakallio, Iina Kuustonen, Taneli Mäkelä, Minna Koskela, Eppu Salminen, Jarkko Niemi, Essi Hellén, Lauri Tanskanen, Anna-Leena Sipilä, Jarkko Pajunen sekä elokuvadebyyttinsä tekevä kissa, Leoline Ragnar Rohkea IV. 

Torstaina Hellén toimi juontajana Tahdon 2013 -kampanjan konsertissa Tavastialla. Näyttelijä kertoi kampanjan olleen hänelle sydämen asia ihan alusta asti.

– Tämä kampanja on ihan älyttömän tärkeä. Olin heti alussa sata prosenttisesti mukana. Autoin alussa saamaan muita kollegoita mukaan. Ihmiset ovat kohdanneet ihan hirveätä syrjintää, mitä ei pitäisi olla modernissa hyvinvointivaltiossa.

Viikossa aikuiseksi saa ensi-iltansa elokuvateattereissa kautta maan 23. päivä tammikuuta 2015.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja