Mainos

Putous-finaalia katsoi yli 1,7 miljoonaa suomalaista – seuraavaksi luvassa juhlakausi!

2:12

Putous huipentui eilen finaalilähetykseen, jossa vuoden sketsihahmokilpailun voiton vei Kiti Kokkonen hahmollaan Tanhupallo. Finaalia seurasi MTV3-kanavalla kaikkiaan yli 1,7 miljoonaa suomalaista.

Putouksen sketsihahmokilpailun voitosta kisasivat tänä keväänä Kiti Kokkosen Tanhupallo ja Ernest Lawsonin Ansa Kynttilä. Yhdeksännen kauden sketsihahmovoittajaksi äänestettiin jännittävän lähetyksen päätteeksi Tanhupallo.

Putouksen finaalilähetyksen keskikatsojamäärä oli 1,2 miljoonaa ja kaikkiaan lähetys tavoitti yli 1,7 miljoonaa suomalaista. Kevään jaksojen kokonaiskeskikatsojamäärä on ollut noin 1,5 miljoonaa (MTV3, Sub ja Katsomo).

Kokonaisuudessaan Putousta on kauden aikana seurannut huikeat 3,7 miljoonaa katsojaa ja Katsomossa ohjelmakäynnistyksiä on ollut yli 1,5 miljoonaa.

– Putouksella on todellakin paikka suomalaisten sydämissä. Ohjelma on selkeästi Suomen seuratuin viihdeohjelma kaikissa medioissa. Suuri kiitos lahjakkaille esiintyjille ja tekijöille sekä ennen kaikkea katsojille. Positiivinen palaute ja huikeat katsojamäärät ovat paras mahdollinen palaute katsojilta. Seuraava kausi onkin juhlaa, sillä se on Putouksen kymppikausi, iloitsee MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo.

Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus (yliyönluvuin 4+ vuotiaat suomalaiset) ja ComScore Dax.

Tavoittavuus = väh. 3min. yhtäjaksoista katselua.

Ensi lauantaina 17.3. Putouksen ohjelmapaikalla klo 19.30 alkaa suosittua sketsiviihde- ja livelähetystarjontaa jatkava musiikkikomediashow Kingi!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.