Putouksesta pois jäävä Pihla Penttinen: "Olisin tosi mielelläni jatkanut"

Pihla Penttinen oli mukana Putouksen yhdeksännen kauden näyttelijäjoukossa, mutta syksyllä MTV3-kanavalla nähtävällä ohjelman kymmenennellä kaudella häntä ei nähdä.

Katso yläpuolelta video, jossa Penttinen vastaili tiukkoihin kysymyksiin Putouksen yhdeksännen kauden loppusuoralla!

Näyttelijä Pihla Penttinen, 39, tähditti Putouksen yhdeksättä kautta viime talvena. Ohjelman kymmenes kausi nähdään MTV3-kanavalla tulevana syksynä. Penttinen ei jatka Putouksessa.

– Aikataulusyistä minun ei ole mahdollista jatkaa. Syksy tulee niin nopeasti. Olisin tosi mielelläni jatkanut, Penttinen kertoo MTV.fille.

– Nämä menevät aina vähän hankalasti freelancer-näyttelijän arjessa: teatterityöt sovitaan tosi aikaisessa vaiheessa, kamerapuolen työt tulevat taas yleensä nopealla aikataululla. Niiden yhteensovittaminen on välillä käytännössä mahdotonta.

Syksyllä Penttinen nähdään Helsingissä Ryhmäteatterin lavalla. Tiedossa on myös muita projekteja, joista hän ei voi vielä puhua.

Kesällä Penttinen nähdään Heinolan kesäteatterissa Kunnon komedia -näytelmää yhdessä muun muassa Risto KaskilahdenJaana SaarisenJonna Järnefeltin ja Anu Sinisalon kanssa.

– Putouksessa oli aivan mahtavaa! Jos vain olisi ollut mahdollista, olisin lähtenyt mukaan uudelleenkin. Terveisiä vaan uusille tulokkaille! Penttinen sanoo.

Minkä tärkeän vinkin Penttinen antaisi Putoukseen ensimmäistä kertaa lähteville näyttelijöille?

– Ei kannata yrittää kontrolloida mitään, vaan nauttia siitä mitä tulee ja tapahtuu.

Penttinen ei sulje ovea siltä mahdollisuudelta, että hänet nähtäisiin Putouksessa vielä joskus tulevaisuudessa.

– Kaikki ovet ovat auki! En omista lukkoja minkäänlaisiin oviin, näyttelijä puhuu kielikuvin.

Putous MTV3-kanavalla syksyllä 2018.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja