Putouksen ohjannut Niina Lahtinen avoimena jaksamisestaan: ”Joutui käymään ylikierroksilla koko ajan"

Niina Lahtisen kevät kului Putouksen parissa, ja nyt hän toipuu hurjasta rutistuksesta. 

Näyttelijä Niina Lahtinen ohjasi keväällä nähdyn Putous-kauden ja yrittää nyt rauhoittua kevään jäljiltä. Tiukka kahdeksan lauantain putki laittoi ohjaajan koville.

– Kevät oli hirveän antoisa, mutta myös ihan järkyttävän intensiivinen ja stressaava. Siinä joutui käymään ylikierroksilla koko ajan, Lahtinen kuvailee.

Kevään aikana kotielämällekin piti tietoisesti antaa aikaa.

– Yritin ainakin teeskennellä, että elän muutakin elämää. Menin iltaisin kotiin lasten kanssa, laitoin ruokaa, luin iltasatuja – ja mietin sketsihahmojen sketsejä. Vapaatkin menivät käytännössä työasioita miettiessä, Lahtinen paljastaa.  

Viime viikot on pyhitetty toipumiselle. Koiralenkit, hieronta ja muut rentoutuskeinot ovat aktiivisessa käytössä. Kesän koittaessa alkavat myös uuden Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvan kuvaukset. Se ei Lahtisen mukaan stressaa. 

– Elokuvan kuvaaminen tuntuu lomalta tuon kevään jälkeen. Minulla on maksimissaan neljä työpäivää viikossa, jotka ovat aika helppoja. Saan tehdä työtä kivojen ihmisten kanssa, menen vain paikalle ja kysyn, että mitä tehdään, hän nauraa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja