Putouksen Hellénillä vapauttava viikko: Aikaa tyttären kanssa

Putouksen Essi Hellénin sketsihahmo putosi kisasta viime viikolla, mutta sen myötä tullut lisävapaa-aika on tullut näyttelijälle tarpeeseen.

Putous-tähti Essi Hellén sai tällä viikolla hieman aiempia viikkoja enemmän vapaa-aikaa, sillä naisen sketsihahmo MC Jusu hyvästeltiin kisasta viime lauantaina. Tämän seurauksena siunaantuneen ylimääräisen vapaapäivän Hellén vietti rennoissa merkeissä läheistensä kanssa.

– Kävin shoppailemassa ja urheilemassa, ja vietin myös enemmän aikaa tyttäreni ja perheeni kanssa. Se oli ihanaa, tervehdyttävää lomaa ja tuli tarpeeseen, Hellén kertoo.

– On ollut ihanan vapauttava ja inspiroiva viikko, sillä sketsihahmon putoamisen myötä minulta lähti tietty vastuu. Nyt olen päässyt keskittymään muihin asioihin aiempaa enemmän.

Putous-kiireiden painaessa päälle tietyt asiat ovat viime aikoina jääneet vaille huomiota, mutta lähipiiri on suhtautunut asiaan Hellénin iloksi hyvin.

– Sosiaaliset suhteet ovat jääneet vähiin, mutta kaikki ovat ymmärtäneet, sillä valmistelin heidät aika hyvin etukäteen. Kerroin jo ennen ohjelman alkua, että näiden viikkojen aikana saatan olla kiireinen, koska haluan keskittyä tähän täysillä.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30

Lue myös:

    Uusimmat