Mainos

Putouksen Essi Hellén: Aviomieheni on tärkein tukijani

Putousta tänä syksynä tähdittävä Essi Hellén saa kotona vinkkejä muun muassa näyttelijämieheltään.

Uudistunut Putous valtaa tv-katsojien olohuoneet syksyllä kahdeksana lauantaina 11.10. alkaen. Yksi ohjelman uusista tähdistä on muun muassa 21 tapaa pilata avioliitto -komediasta tutuksi tullut Essi Hellén.

Putous-syksyn käynnistymistä odotellessa näyttelijän aika on kulunut uuden elokuvan kuvauksissa.

– Aikaisia herätyksiä on riittänyt, mutta pian onneksi pääsee täysin antautumaan Putoukseen, kesäkuussa äitiyslomalta töiden pariin palannut Hellén kertoo.

Vaikka täysiaikaisen kotiäidin arki on vasta hiljattain vaihtunut studioihin, paluu töiden äärelle ei ole ollut liian rankka. Kotona odottava tytär tuo hyvää vastapainoa näyttelijänammattiin.

– Tyttäreni ei onneksi tajua sketsihahmoista vielä yhtään mitään. Häntä ei kiinnosta muu kuin se, että olen hänen kanssaan läsnä. On hyvä, että kotoa löytyy ainakin yksi ihminen, jota ei yhtään kiinnosta mun sketsihahmot, Hellén nauraa.

Kotoa löytyy kuitenkin myös toisenlainen yleisö, sillä Essin näyttelijäpuoliso Mikko Virtasella on tärkeä rooli naisen syksyssä. Samalla alalla olevalta mieheltä saa tarvittaessa sekä tukea että konkreettisia apuja.

– Aviomieheni on ollut korvaamaton apu ja tärkein tukijani monessakin mielessä. Hän on lahjakas ja hänellä on mieletön huumorintaju, ja näyttelijänä hän ymmärtää työhöni liittyvät asiat täysin. Se on suuri apu, Hellén kertoo.

Putous alkaa MTV3-kanavalla lauantaina 11.10. kello 19.30

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja