Mainos

Putoukseen astuva Kiti Kokkonen: "Mukaan pääseminen on ollut salainen haaveeni!"

Kiti Kokkonen mainitsee näyttelijä-äitinsä suurimmaksi esikuvakseen.

Kiti Kokkonen, 43, on Alina Tomnikovin ja Pihla Penttisen kanssa tulevan Putous-kauden uutta näyttelijäkaartia.

– Nyt on menossa tunteiden sekasorto: olen tosi innoissani enkä malttaisi odottaa, mutta samaan aikaan jännittää ja pelottaa. Tunnelma on hyvin kirjava tällä hetkellä, mutta lähinnä innostunut, Kokkonen naurahtaa MTV.fin haastattelussa.

– Putoukseen mukaan pääseminen on ollut salainen haaveeni pitkään. Olen huono tarjoamaan itseäni mihinkään projekteihin ja niinpä olen toivonut, että puhelin soisi ja minua pyydettäisiin mukaan. En voinut sitten uskoa, kun näin kävi.

Kokkonen meni Putouksen koe-esiintymiseen sketsihahmon kanssa, joka on sittemmin vaihtunut. Näyttelijä on tehnyt vuosien ajan erilaisia sketsihahmoja revyy-esityksissä.

– Putous-sketsihahmoni voi tällä hetkellä hyvin. Olen tehnyt sentyyppisiä hahmoja ennenkin. Kyseessä on ikään kuin toinen persoonani, jolla on paljon sanottavaa, Kokkonen paljastaa.

Kiti Kokkonen ei ole aiemmin urallaan tehnyt Putouksen kaltaista live-viihdeohjelmaa.

– Tämä on ainutlaatuinen tilanne! Yritän olla ajattelematta sitä, että kyseessä on suora lähetys ja että sillä on miljoona katsojaa. Siinä voi alkaa jännittää liikaa, Kokkonen sanoo.

Kokkonen toteaa, että komedian tekeminen on tullut hänelle osittain verenperintönä. Näyttelijän isä on edesmennyt ohjaaja Ere Kokkonen ja äiti näyttelijä Titta Jokinen.

– Komedian saralla äitini on ehdottomasti suurin esikuvani. Hän naurattaa minua eniten, enemmän kuin kukaan muu. Häneltä olen saanut eniten vaikutteita, Kiti Kokkonen sanoo.

– Toinen suuri komedienne-esikuvani on Shirley MacLaine. Mutta on tyhmää verrata itseään tuollaiseen tyyppiin, mutta jotain on sieltä ehkä tarttunut mukaan.

Putous MTV3-kanavalla tammikuussa 2018!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.