Purkit ja purnukat

Erilaiset säilytysrasiat helpottavat elämää mausteiden, jauhojen, hiutaleiden ja pikkutavaroiden keskellä. Kauniit purnukat pidetään esillä työtasoilla tai avohyllyillä, erilaiset säilytysrasiasarjat taas tuovat lisätilaa vetolaatikoihin ja kaappeihin.

Kannelliset lasipurkit kestävät sekä katsetta että käyttöä. Samaa sarjaa olevat purkit luovat yhtenäistä ilmettä keittiöön säästäen samalla tilaa. Lasipinnan ja läpinäkyvän kannen avulla purkkien sisällön näkee yhdellä silmäyksellä eikä etikettejä tarvita. Lasipurkit ovat parhaimmillaan avohyllyillä tai työtasolla, esillä ja käden ulottuvilla.

Ruokakaappien ja -laatikoiden sisätilat hyödynnetään parhaiten käyttämällä kaappeihin tai laatikoihin sopivaksi suunniteltua säilytyssarjaa. Säilytysrasioissa kuiva-aineet pysyvät hygieenisesti järjestyksessä ja niiden käyttökin helpottuu, kun alkuperäispakkausten kanssa ei tarvitse pelata. Monesta sarjasta löytyy koko- ja kansivaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Kaappien ja laatikoiden sisusteilla psaadaan purkkien paikat selkeiksi – tottumatonkin kokki löytää etsimänsä helposti.

Keittiön ilmettä voi piristää myös värikkäin säilytysrasioin. Peltisten purkkien seuraan sopivat myös kirpputori- tai mummolalöydöt. Värkkäät purnukat pidetään esillä tuomassa hilpeää ilmettä keittiötilaan.

Lue myös:

    Uusimmat