Puolet Studio55-nettikyselyyn vastanneista uskoo, että raha tekee onnelliseksi

Kun lähetimme päivän uusintaohjelman ensimmäistä kertaa, kysyimme lukijoiltamme, tekeekö raha onnelliseksi. Puolet vastaajista klikkasi kyllä-vaihtoehtoa.

− Rahalla saa terveyttä yksityislääkärit nopeasti, hemmottelua kylpylöissä, jne. Terveys se vasta onnelliseksi tekeekin - minut ainakin, kirjoitti nimimerkki Mama Blue.

− Raha vapauttaisi minut tästä ahdistuksesta. Olen ollut kolme kuukautta ilman tuloja työttömyyskassajonojen vain kasvaessa. Kukaan ei ota vastuuta erääntyvistä laskuista. Rahaa olen joutunut lainaamaan kolmelta ystävältäni, tosi noloa ja stressaavaa. Joka sanoo, ettei raha tee onnelliseksi, on tekopyhä. Kokeilkoon elämää ilman rahaa. Rahalla saa kaikkea, jopa terveydenhoitoa, mistä työtön on pudotettu pois, tilitti nimimerkki Hätähuuto.

− Raha rauhoittaa. Kun sairastun, pääsen rahalla hoitoon heti enkä viidestoista päivä tai ensi vuonna, kommentoi nimimerkki ufo.

− Kun aina on joutunut venyttämään markkaa sekä senttiä, olisi kiva voida ostaa mitä mieli tekisi, ja olisi mukava auttaa jälkeläisiäkin rahallisesti, haaveili nimimerkki mummeli.

− Raha ja onni eivät ole edes sukulaisia. Asia taitaa olla niin, että onnellisempia ovat ne, jotka tietävät mitä onni on. Se on mielen rikkautta, kirjoitti nimimerkki x-ei.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja