Punainen, pinkki vai nude? Tämän huulipunasi väri viestii sinusta deitillesi

Sähäkkää pinkkiä, intensiivistä viininpunaista vai au naturel? Huulipunavalintasi voi viestiä sinusta ensitreffeilläsi enemmän kuin ajatteletkaan.

Mind What You Wear – The Psychology of Fashion -kirjan kirjoittaja Karen Pine paljasti Mashable.com-sivustolle, millaisia viestejä suositut huulipunasävyt välittävät käyttäjästään muille ihmisille. 

Punainen

Punainen on intohimon, energian ja toiminnan väri. Punaista huulipunaa käyttävä nainen on rohkea, itsevarma ja seksuaalinen.

Nude

Nudeilla huulilla varustettu haluaa, että hänet otetaan vakavasti. Hänellä ei ole mitään salattavaa ja hänellä on paljon annettavaa. Olet haavoittuvainen ja herkkä, mutta oikean kumppanin kanssa olet valmis mihin tahansa.

Pinkki

Rohkea pinkki on sekä viattomuuden että kiihkon väri, joka välittää muille ristiriitaista "lähesty, mutta vältä"-viestiä. Deittisi saattaa hämmentyä siitä, mitä haet suhteelta. 

Tämä väri viestii, että olet vahva ja päättäväinen. Saatat treffeillä huomata olevasi vähän pidättyväinen, sillä et halua paljastaa liikaa liian varhain. Deitillesi väri kertoo, että sinuun tutustuminen vie vähän aikaa, joten hänen on oltava kärsivällinen.

Koralli

Korallin väri kertoo, että lähestyt treffejä innolla ja leikkimielisyydellä. Haluat, että sinut huomataan, tiedät, mihin olet matkalla ja sinulla on jopa kiire päästä tavoitteisiisi. Haluat vain pitää hauskaa ja katsoa, mihin asiat johtavat turhia murehtimatta.

Fuksia

Liilaan taittava fuksia viestii, että olet sivistynyt ja ainutlaatuinen. Lisäksi väri viestii valistuneisuudesta ja luovuudesta, eli deittisi ajattelee sinun odottavan kiintoisaa keskustelua treffeillä. Kumppaniksi etsit jotakuta keskiverrosta poikkeavaa.

Ei huulipunaa

Treffeille lähteminen täysin ilman huulipunaa kertoo, että et jaksa kuunnella pötypuheita, et pelata mitään ihmissuhdepeliä etkä antaa itsestäsi muutenkaan epärealistista kuvaa. Pidät itsestäsi sellaisena kuin olet, ja muiden tulee joko hyväksyä se tai jatkaa matkaa. Treffikumppaniltasi toivot avoimuutta ja rehellisyyttä.

Lähde: Mashable

Lue myös:

    Uusimmat