Mainos

Pulppuile tyylillä!

Kevään helmeilevin kuohujuoma, parhaat ystävät, huikea konsertti ja yö luksushotellissa! Tätä kannattaa tavoitella! Nyt on aika etsiä itsestäsi se, mikä on kaikkein ihaninta!

Jokaisella meistä on huonoja päiviä ja ikäviä muistoja, mutta nyt ne unohdetaan tyystin ja pidetään kunnolla hauskaa Yellowglen Pink -kuohuviinin luomassa, iloa kuplivassa tunnelmassa.

Parhaat hetket syntyvät usein pienistä asioista. Niinpä sinun ei tarvitse miettiä suorittamista, kansainvälistä mainetta tai kunniamerkkejä. Tietenkin on hienoa, jos sinulla on niitäkin ja kuulemme kaikesta huikeasta oikein mielellämme. Tässä kisassa riittää kuitenkin sekin, jos sinulla esimerkiksi on maailman hupaisin hikka tai kertakaikkiaan säväyttävän säkenöivä puhelinääni.

Saatko sukat pyörimään ainakin yhden miehen jaloissa? Ovatko ystäväsi sitä mieltä, että sinun kanssasi ei aika käy pitkäksi? Onko sylisi lämmin ja kutsuva ja sydämesi suuri? Tai ovatko huulesi suudeltavan suloiset, herätätkö hilpeyttä aamupörröisellä olemuksellasi?

Kilpailu on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.