Pukinmäen räjähdystalon naapuri heräsi yöllä valtavaan tömähdykseen – pihalla odotti hävitys: "Tavaraa lensi kuin Kiovassa"

Naapuri heräsi Pukinmäessä yöllä valtavaan tömähdykseen – pihalla odotti hävitys: "Tavaraa lensi kuin Kiovassa" 3:02
MTV Uutiset haastatteli naapuria, jonka talo koki kovia räjähdyksestä: "Tavaraa lensi kuin Kiovassa".

Pukinmäessä tapahtui yöllä valtava räjähdys. Naapuri kuvailee, mitä viereisessä talossa oikein tapahtui.

Helsingin pelastuslaitos sai aamuyöllä ilmoituksen Pukinmäen kaupunginosassa tapahtuneesta räjähdyksestä.

Tilanteessa omakotitalon lämminvesivarajaa räjähti, ja aiheutti sortuman rakennukseen. Tilanteessa selvittiin viranomaisten mukaan henkilövahingoitta.

MTV Uutisten toimittaja Jere Silfsten kävi onnettomuuspaikalla, ja haastatteli onnettomuustalon asukkaan naapuria. Heikki Kutramoinen kertoo heränneensä viiden aikaan yöllä valtavaan tömähdykseen.

– Arvelin, että joku heitti ikkunaan jotain. Kiipesin ylös tsiigaamaan, niin ikkunasta ei nähnyt mitään ulos kun oli möhnää lasi täynnä. Sitten huomasin, että naapurin seinä on kaatunut.

– Sitten menin katsomaan, että mitä täällä on tapahtunut, niin tavaraa on lentänyt kuin Kiovassa pommituksen jälkeen, Kutramoinen kuvailee.

Yläpuolelta löytyvältä videolta on nähtävissä, kuinka talosta oli lentänyt naapuriin useita kymmeniä kiloja painavia tiilen murikoita. Kappaleet tekivät mittavaa tuhoa Kutramoisen taloon. Myös oma henkilöauto koki tilanteessa kovia.

– Yksi tiili tuli huoneeseen, yksi oli ikkunan välissä. Tuommosia jurkuloita.

– Tämä painaa tässä varmaan arviolta 50 kiloa, Kutramoinen osoittaa tiilen palasia.

Kutramoinen kertoo, että yöllä paikalle saapui useita poliisiautoja ja paloautoja. Viranomaiset kuvailivat tapausta harvinaiseksi.

Kutramoinen selvittää tällä hetkellä vahinkoja vakuutusyhtiön kanssa.

Katso MTV:n reportaasi paikalta yläpuolelta.

 

Lue myös:

    Uusimmat