Pukeutuuko Katy Perry häissään lateksiin?

Katy Perry paljastaa, ettei ei aio järkyttää ystäviä ja sukulaisiaan pukeutumalla erikoiseen hääasuun.

Ei kannata uskoa kaikkea mitä Katy Perryn ja Russell Brandin tulevista häistä puhutaan. Juhlasta liikkuu nimittäin paljon villejä huhuja. Hääparin on kerrottu muun muassa menevän naimisiin alasti brittikoomikon vitsailtua niin lehdelle.

Perry kertoo, että huumorintajuinen pari kehittelee tahallaan häistään erilaisia tarinoita, jottei lehdistö kirjoittaisi heidän todellisista suunnitelmistaan.

– Russell satuilee kaikenlaista hullua minusta ja häistämme, mutta niin teen minäkin. Kuulen niistä jälkeenpäin: pukeudumme muka lateksiin tai astelemme alttarille alusvaatteisillamme. Pidän kuitenkin tästä hullunmyllystä, joka häiden ympärillä pyörii!

Laulajattaren mukaan pari ei yleensä kumoa häistään liikkuvia huhuja, mutta kaunotar kommentoi kuitenkin hääpukuaan koskevaa väitettä.

– En todellakaan aio astella alttarille lateksipuvussa, laulajatar selvensi People-lehdelle.

Räväkän Perryn voisi kuvitella hääjuhlassaan yllään erikoinen tai seksikäs hääpuku. Lateksi ei kuitenkaan tule kysymykseen ja syy on kaunottarelle selvä.

– Kun pukeudun lavalla lateksiin, hikoilen kamalasti. Voisin puristaa vaatteistani vettä solkenaan, enkä halua tehdä niin häissäni, Perry kertoo.

25-vuotias tähti tahtoo kuitenkin näyttää pukeutumisellaan rakkautensa sulhastaan kohtaan. Kesäkuussa Perry pukeutui Englannin lippuun kunnioittaakseen Brandin kotimaata.

– Tunnen oloni hajanaiseksi. Olen tavallaan puoliksi amerikkalainen ja puoliksi englantilainen, hän kertoi.

Nähtäväksi jää noudattaako hääpukeutuminen pariskunnan hulvatonta ja värikästä persoonallisuutta.

(MTV3 Helmi)

Kuva: WireImage / AOP

Lue myös:

    Uusimmat