Puhuuko hän sinulle totta? Tunnista neljä valehtelijan elettä!

Nettisivusto 2forcouples.com listasi neljä elettä, joista voit päätellä hänen valehtelevan sinulle.

Valheella on lyhyt jäljet, vakuuttaa vanha sananlasku. Jos haluat saada selvää, valehteleeko kumppani tai ystävä, uskoo nettisivusto 2forcouples.com näiden neljän vihjeen paljastavan, kieroileeko hän. Valehtelijan eleitä kannattanee opetella tulkitsemaan, valheenpaljastuskoneita kun ei valitettavasti tavaratalon hyllystä löydy. Tunnistatko seuraavat vihjeet valehtelijan eleiksi?

1. vihje

Hän tuijottaa puhuessaan suoraan silmiisi tai katsoo oikealle (vasenkätiset katsovat vasemmalle). Suora katsekontakti on ylikompensointia. Oikealle (tai vasenkätisillä vasemmalle) katsominen puhuessa tarkoittaa sitä, että hän yrittää käyttää luovaa aivolohkoa keksiäkseen sanottavansa sen sijaan, että hän kertoisi mitä todella tapahtui. Kasvojen koskettelu tai suun peittäminen kädellä on myös elekieltä, joka kielii: "Olen valehtelija." Jos hän koskettaa sydäntä tai rintaansa avoimella kämmenellä, on hän todennäköisesti luotettava.

2. vihje

Hän sanoo: "Ai teinkö minä niin? Ei, en tehnyt." Hän teki sen. Ensinnäkin, hän toisti kysymyksesi saadakseen aikaa keksiä paremman selityksen. Toisekseen, valehtelija ei ole lyhytsanainen. Jos hän jauhaa loputtomiin tarpeettomia yksityiskohtia, saat vain lisää todistusaineistoa häntä vastaan.

3. vihje

Hän todennäköisesti valehtelee, jos hänen kätensä tai jalkansa ovat ristissä, hän kääntyy sinusta poispäin tai liikkuu jatkuvasti. Valehtelija ottaa myös usein jonkin esineen, kuten lehden tai lasin itsensä ja häntä syyttävän ihmisen väliin.

4. vihje

Jos mikään muu ei toimi, koeta vaihtaa puheenaihetta. Jos olet syyttänyt häntä turhaan, hän hämmentyy ja kysyy, miksi vaihdoit puheenaihetta. Jos kasvoilta paistaa helpotus, voit olla varma: hän valehtelee.

Mikä sinun mielestäsi paljastaa, valehteleeko keskustelukumppani? Kommentoi alle!


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja