Prinssi Williamin ja Kate Middletonin häiden aikataulu – lue!

Jotta hääkarkit, limut, pehmeä sohva ja television kaukosäädin ovat ajoissa valmiina, kannattaa häiden aikatauluun tutustua ajoissa. Lue alta prinssi Williamin ja Kate Middletonin häiden alustava aikataulu!

Prinssi Williamin ja Kate Middletonin häät 29. huhtikuuta 2011

Aamutuimaan paljastetaan, millaiset tittelit tuleva hääpari saa, vai aikovatko he kenties olla ilman titteleitä.

10.30

Vieraat saapuvat Westminster Abbeyyn omilla kulkuneuvoillaan. Puhelimet ja kamerat on jätettävä kotiin.

12.00

VIP-vieraat saapuvat Westminster Abbeyyn.

12.40

Kuninkaallinen perhe saapuu Westminster Abbeyyn. Viimeisinä paikalle tulevat kuningatar Elisabet II ja prinssi Philip.

13.00

Kate Middleton saapuu paikalle viiden morsiusneitonsa kanssa. Hääpuvun yksityiskohdat paljastetaan: kuka suunnittelee prinsessan puvun?

Hääseremonia alkaa ja kestää noin tunnin. Seremoniassa nähdään romanttiset häävalat, Middletonin sormuksen siunaaminen, saarna ja varmasti jokunen kyynelkin!

14.15

Hääseurue siirtyy Buckingham Palaceen kuningatar Elisabetin järjestämiin juhliin. Tarjolla on kaksi hääkakkua, juomia ja muita herkkuja.

14.40

Hääpari siirtyy Buckingham Palaceen, viralliset hääkuvat otetaan. Lähteiden mukaan tuore aviopari matkustaa hevosten vetämissä vaunuissa ja ohittaa matkallaan ainakin Horse Guards Paraden, Whitehallin ja Parliament Squaren.

15.25

Hääpari ilmaantuu Buckingham Palacen parvekkeelle noin kymmenen minuutin ajaksi. Suuri yleisö voi vain toivoa, että saa nähdä tuoreen avioparin suudelman! Yhdistyneen kuningaskunnan ilmavoimat lentää hääparin kunniaksi. Juhlinta jatkuu.

19.00

Prinssi Charles järjestää yksityisluontoisemman häätilaisuuden noin 300 hengelle. Tilaisuudessa tanssitaan ja kuullaan muun muassa best manin, prinssi Harryn puhe.

MTV3/Helmi

Lähde: Huffingtonpost.com, Abcnews.go.com, News.yahoo.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja