Mainos

Prinssi Jusuf kuvakohusta: "Ei ollut tarkoitus kehittää mitään myllyä"

Muusikko Prinssi Jusuf julkaisi Facebook-sivuillaan kuvan, jossa hän poseeraa kahden tummaihoisen ystävänsä kanssa sotamuistomerkin edessä. Syntynyt rasismikohu ei artistia yllätä.

Kuvassa kolme tummaihoista miestä poseeraamassa sotamuistomerkin edessä. Prinssi Jusuf julkaisi kuvan muutama päivä sitten Facebook-sivuillaan.

Rasistinen keskustelu ryöpsähti saman tien. Joidenkin mielestä kuva halveerasi sotaveteraaneja.

– Kuvan tarkoitus ei ollut loukata veteraaneja, niin kuin jossain on sanottu. En tiedä, mistä ihmiset sen keksi, Prinssi Jusuf sanoo.

Idea kuvan ottamisesta syntyi sattumalta Jämsässä. Kolmen hengen kaveriporukka, eli Prinssi Jusuf, Luyeye Konssi eli "Seksikäs-Suklaa" ja Hanad Hassan eli "Hanadon de la ghetto", näkivät kivessä muistolaatan, jossa lukee "Isänmaan puolesta". Kuvassa kaverukset poseeraavat kiven edessä.

– Se oli hauska hetki, siinä oli hyvä sanoma taustalla. Ei ollut tarkoitus kehittää mitään myllyä, ihmiset kehittivät sen omassa päässään, Prinssi Jusuf sanoo.

Prinssi Jusuf osaa suhtautua kuvasta leimahtaneeseen keskusteluun huumorilla.

– Ihmisten pitäisi rakastaa toisiaan. Koetetaan mennä eteenpäin. Jari Litmanen on Suomen kuningas ja mä olen Suomen prinssi, Jusuf vitsailee.

Prinssi Jusuf myös esitti MTV:n yleisölle tuoreinta tuotantoaan haastattelun päätteeksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.