Prinssi Harrylta suloinen paljastus isoäidistään – tämän lahjan kuningatar Elisabet, 94, lähetti pikkuiselle Archielle jouluksi

8:03
Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle?

Kuningatar Elisabet piti huolta lapsenlapsenlapsensa joululahjasta myös poikkeusvuonna. 

Prinssi Harry yllätti maailman helmikuussa, kun ex-kuninkaallisen haastattelu James Cordenin kanssa ohjelmassa The Late Late Show with James Corden julkaistiin ilman suurempaa ennakkovaroitusta. Haastattelu oli nauhoitettu viikkoja ennen ennakkoon. 

Haastattelussa Harry keskusteli yllättävän suoraan sävyyn muun muassa syistä, jotka johtivat siihen, että hän ja herttuatar Meghan vetäytyivät kuninkaallisista velvollisuuksistaan vuoden 2020 keväällä. 

Lisäksi Harry teki hellyttäviä paljastuksia liittyen toukokuussa kaksi vuotta täyttävään esikoiseensa Archieen sekä isovanhempiinsa kuningatar Elisabetiin, 94, ja prinssi Philipiin, 99. Harry kertoi esimerkiksi, mitä Archie sai isovanhemmiltaan lahjaksi jouluna 2020. 

– Isoäitini kysyi meiltä mitä Archie haluaisi joululahjaksi. Sanoimme, että vohveliraudan. Joten hän lähetti vohveliraudan Archielle, Harry kertoi intoillen jatkoksi aamupalavohveleista, joita hänen poikansa saa nyt osakseen. 

Juontaja James Corden ei puolestaan pystynyt sulattamaan kertomusta vohveliraudasta ilman ihmetystä. 

– En voi vaan mitenkään, ikinä uskoa, että kuningatar tilasi vohveliraudan, joka lähetettäisiin varta vasten Santa Barbaraan, en vaan voi käsittää, Corden hämmästeli naureskellen. 

Hämmentynyt Harry puolestaan totesi, ettei osannut vastata Cordenin reaktioon. 

Haastattelussa Harry paljasti myös poikansa ensimmäisen sanan, joka prinssin mukaan oli "krokotiili". Harryn mukaan Archie osaa lisäksi muodostaa jo muutaman sanan lauseita ja pitää laulamisesta. 

Harryn mukaan hänen isovanhempansa ja Archien isoisovanhemmat Elisabet ja Philip osaavat käyttää Zoom-videopuheluita ja tällä tavoin perhe onkin pitänyt yhteyttä muutamaan otteeseen koronapandemian aikana Harryn asuessa perheineen Yhdysvalloissa. Prinssi Philipillä on Harryn mukaan tapansa mukaisesti varsin suorasukainen tyyli lopettaa yhteiset videopuhelut: Philip täräyttää kannettavan tietokoneen kannen alas sen sijaan, että lopettaisi puhelin nappia painamalla.

Harry ja Meghan ilmoittivat hiljattain odottavan toista lastaan. Pariskunnan on määrä esiintyä yhdessä televisioidussa haastattelussa Oprah Winfreyn ohjelmassa, joka esitetään Yhdysvalloissa sunnuntaina 7. maaliskuuta. Lähteiden mukaan haastattelua odotetaan hovissa pelonsekaisin tuntein, sillä pariskunta aikoo ennakkotietojen mukaan kertoa totuuden syistä, jotka johtivat siihen, että he vetäytyivät kuninkaallisuudesta vuonna 2020. Lisäksi haastattelun ajankohta on Iso-Britanniaan jääneiden kuninkaallisen perheen jäsenten mukaan ilmeisen huono esimerkiksi siksi, että korkeaikäinen prinssi Philip on ollut sairaalassa jo yli viikon infektion takia. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja