Prinssi Harry, herttuatar Meghan ja Archie-vauva lähtivät Afrikkaan – lahjoittavat pienokaisen saamat lahjat köyhille

8:39
Meghan Marklesta kirjoitettiin elämänkerta.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustavat Afrikassa ensimmäistä kertaa perheenä.

Tuore perhe prinssi Harry, herttuatar Meghan ja Archie-vauva suuntasivat maanantaina 23. syyskuuta ensimmäiselle yhteiselle edustusmatkalle Etelä-Afrikkaan.

Kuninkaallinen perhe aikoo käydä matkansa aikana paikallisissa historiallisissa kohteissa. Hovista tiedotettiin, että Sussexin herttuatar nähdään myös hyväntekeväisyysjärjestö Mother2motherin tukipaikassa keskiviikkona.

Tuore äiti aikoo tehdä järjestölle mittavan lahjoituksen. Hello-lehden haastatteleman henkilön mukaan pari aikoo lahjoittaa järjestölle Archien saamat vaatteet ja tavarat.

– Herttuatarpari hukkui lahjoihin Archien synnyttyä. He olivat todella kiitollisia lahjoista, mutta yksi pieni vauva voi käyttää vain pienen osan niistä vaatteista ja hän kasvaa niin nopeasti, joten herttuatar päätti lahjoittaa ne eteenpäin Etelä-Afrikan lapsille ja perheille, jotka tarvitsevat eniten apua.

Mother2mother hyväntekeväisyysjärjestö auttaa perheitä, joilla on HIV.

Lähde: Hello. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja