Prinssi Daniel ylistää Victoriaa harvinaisessa haastattelussa: “Hän on lämmin, viisas ja upea äiti”

Ruotsin kruununprinsessa Victorian puoliso, prinssi Daniel, puhuu perheestään lämpimästi Aftonbladetin erikoishaastattelussa.

Tänä vuonna on tullut kuluneeksi jo 15 vuotta siitä, kun Ruotsin kruununprinsessa Victoria tapasi kuntosaliyrittäjä Daniel Westlingin.

Vuosien varrella kansan rakastama pari on ehtinyt mennä naimisiin ja saada kaksi vekkulia lasta. Esikoinen prinsessa Estelle on nyt 4-vuotias ja perheen pienimmäinen, prinssi Oscar, syntyi viime maaliskuussa.

Prinssi Daniel puhuu perheestään kauniisti Aftonbladetin erikoishaastattelussa. Hän kertoo, että lapset ovat hänen suurin ylpeidenaiheensa.

– Vanhempana olen ylpeä lapsistani, enemmän kuin mistään muusta. Tunnen olevani hyvä vanhempi, Daniel toteaa haastattelussa.

Samassa haastattelussa hän ylistää myös puolisoaan Victoriaa.

– Olen niin uskomattoman onnellinen siitä, että olen naimisissa niin lämpimän, viisaan ja hyvän ihmisen kanssa, joka on kaiken lisäksi loistava äiti. Hän antaa lapsillemme tunteen turvallisuudesta ja siitä, että heillä on mahdollisuuksia mihin vaan.

– On niin paljon helpompaa kasvattaa lapsia, kun on kaksi lämminhenkistä vanhempaa, joka antavat lapsilleen paljon aikaa, energiaa ja rakkautta, kuin että kasvattaisi lapsia kylmässä ilmapiirissä, hän pohdiskelee.

Ruuhkavuosien keskellä elävä pari on prinssi Danielin mukaan yhä onnensa kukkuloilla.

– Meillä on kaikki hyvin. Olen erittäin kiitollinen suhteestamme.

Lue myös:

    Uusimmat