Prinsessa Catherine myöntää kohukuvan muokkauksen

Tästä syystä brittihovin kuvan toipuvasta prinsessa Catherinesta epäillään olevan muokattu 5:27
MTV Uutiset analysoi prinsessa Catherinen kohukuvaa ja syitä sen muokkaukselle.

Prinsessa Catherinesta leikkauksen jälkeen julkaistu kuva aiheutti kohun. Nyt prinsessa Catherine kommentoi asiaa sosiaalisessa mediassa. 

Kensingtonin palatsi julkaisi Instagramissa  prinsessa Catherinesta viikonloppuna kuvan, joka on ensimmäinen hovin julkaisema kuva hänelle tehdyn vatsaleikkauksen jälkeen. Kuvassa hän poseeraa lastensa prinssi Georgen, prinsessa Charlotten ja prinssi Louisin kanssa, ja se julkaistiin Ison-Britannian äitienpäivänä 10. maaliskuuta Catherinen ja prinssi Williamin  virallisella Instagram-tilillä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kolme kansainvälistä kuvatoimistoa poisti kuvan arkistoistaan ja kertoi epäilevänsä sitä manipuloiduksi. Kuvan ovat vetäneet pois arkistoistaan ainakin Associated Press, Reuters sekä AFP. 

Nyt Kensingtonin palatsi kommentoi asiaa X:ssä

– Kuten monet amatöörikuvaajat, myös minä kokeilen toisinaan editointia. Haluan pyytää anteeksi eilen jakamamme perhekuvan aiheuttamaan sekaannusta. Toivottavasti kaikilla juhlijoilla oli oikein iloinen äitienpäivä, julkaisussa luki ja sen lopussa oli kirjain C, joka viittaa luultavasti Catherineen.

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuvassa huomion kiinnittivät erityisesti prinsessa Charlotten vasemman käden hiha, josta vaikuttaisi puuttuvan pala, prinssi Lousin hihan kuviointi sekä oikean käden sormien asento. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Prinsessa Catherinelle tehtiin tammikuun puolivälissä vatsaleikkaus, jonka syytä ei ole kerrottu. Hän on kuitenkin sairauslomalla pääsiäiseen asti. 

Koska hovi on ollut vähäsanainen Catherinen terveydentilasta, ovat spekulaatiot tämän todellisesta voinnista käyneet kuumana jo viikkojen ajan. Catherinea ei ole nähty julkisuudessa sitten viime vuoden joulun. Hovi on muutamaan otteeseen kommentoinut Catherinen "voivan hyvin".

Lue myös:

    Uusimmat