Mainos

Presidenttiehdokas Trumpin kootut möläytykset: "Meksikolaiset tappavat meidät, mutta rakastan heitä"

Republikaanisen puolueen presidenttiehdokkuutta hamuava liikemies Donald Trump on kuohuttanut ympäri maailmaa. Trump tyypitteli meksikolaiset ongelmaisiksi kansalaisiksi, jotka saapuvat laittomasti Yhdysvaltoihin.

Miljardööri Donald Trumpilla on tehtävä. Hän haluaa Yhdysvaltojen jälleen olevan mahtava kansakunta. Tämän hän toteuttaisi luomalla lisää työtä, vahvistamalla rajavalvontaa sekä armeijaa. 

Meksikolaiset piikkinä Yhdysvaltain lihassa

Trump kuitenkin kompuroi viestinnässään pian sen jälkeen, kun hän ilmoitti lähtevänsä mukaan loppuvuodesta 2016 järjestettäviin presidentinvaaleihin. Trump nimittäin ilmoitti syyn Yhdysvaltain kurjistuvaan tilanteeseen löytyvät eteläisestä rajanaapurista. 

Trump sanoo, että Meksikon kanssa solmitut sopimukset hyödyttävät ainoastaan meksikolaisia, ei Yhdysvaltoja. Yhdysvalloille käteen jäävät etelästä saapuvat huumekauppiaat, raiskaajat ja tappajat.

Samaan hengenvetoon Trump kuitenkin jatkaa suorastaan rakastavansa Meksikoa ja sen kansalaisia. Silti amerikkalaisia on syytä suojella heiltä.

Trumpille satelee potkuja

Jos Trump aiemmin oli hän, joka jakeli potkuja ihmispoloille suositussa Diili -sarjassa, on vaakakuppi nyt kellahtanut kumolleen. Muun muassa televisiokanavat NBC ja Univision ovat osoittaneet halveksuntansa Trumpin kommenteille ja ilmoittaneet lopettavansa yhteistyön miljardöörin kanssa.

Lausunnot ovat luonnollisesti myös raivostuttaneet Yhdysvaltain meksikolaisyhteisöt, jotka ovat osoittaneet mieltään Trumpia vastaan. Yhdysvalloissa asuu arviolta noin 12 miljoonaa meksikolaista.

Trump ei kuitenkaan luovuta, se ei ole hänen tapaistaan. Kovasta palautevyörystä huolimatta Trump ei ole pyörtänyt skandaalinkäryisiä lausuntojaan.  Päinvastoin, hän on ilmoittanut haastavansa televisioyhtiöt tarvittaessa oikeuteen. Hän on myös edelleen todennut olevansa "sataprosenttisen oikeassa" jokaisessa lausunnossaan. 

Koska Trumpia lainaten: Aina pitää taistella vastaan. Ja pitää voittaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.