Mainos

Presidentti Niinistö otti kantaa Turkin terrori-iskuun: "Tätä on torjuttava porukalla"

Presidentti Sauli Niinistö jatkoi tänään maakuntakierrostaan Imatralla. Hän otti kantaa myös myöhään eilen illalla Turkin Atatürkin lentokentällä tapahtuneeseen terrori-iskuun.

– Terrorismin torjunnassa pitää löytää enemmän ja enemmän yhteistyötä. Porukalla lähteä torjumaan sitä. Se ehkä nostaisi myös sellaista ajattelua, että yhdessä voidaan tehdä tärkeitä asioita isojen maitten kesken, iskuista surunvalittelut aamulla esittänyt Niinistö kertoo presidentin kanslian tiedotteessa.

Imatralaisille Niinistö otti esiin puheessaan nuorten huomioimisen ja kannustamisen.

– Me jokainen olemme paljon vartijoita siinä suhteessa. Meillä jokaisella on läheisiä, naapureita, päivittäisiä tapaamisia jopa tuntemattomien kanssa.

– Pienetkin hyväksymiset tai torjunnat voivat saada aikaan ikimuistoisia muistoja tai jopa käyttäytymisen muutoksia siellä nuoressa mielessä. Tällaisen pienen kansan voima on siinä, että ymmärrämme toinen toisiamme, että me osoitamme, että me välitämme toinen toisistamme, että me kuulumme yhteen. Se on tärkeä ominaisuus se eheys, Niinistö jatkoi.

Niinistö tapasi Imatralla kaupunkilaisia kävelykatu Koskenpartaalla ja tutustui Ukonniemen matkailualueeseen ja urheilukeskittymään.

2:18

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.