Povipommi avautui: Tämä mies särki sydämeni

Kahdesti avioliiton auvoisuutta kokeillut glamourmalli Katie Price paljastaa, että ainoastaan laulaja Dane Bowers on pystynyt valloittamaan hänen sydämensä täysin.

Vastikään vapaaottelija Alex Reidistä eronnut povipommi Katie Price, 32, paljastaa uusimmassa tosi-tv-ohjelmassaan särkeneensä sydämensä kunnolla vain kerran. Tuon suuren sydänsurun aiheuttaja on Another Level -bändin laulaja Dane Bowers, 31, jota tähti deittaili 1990-luvun lopulla. Asiasta uutisoi The Sun.

– Himo ja halu on helppoa, mutta en rakastu helposti. Minä olen ollut rakastunut, ja olen satuttanut itseni. Olin todella murtunut, kun erosin Danesta, Katie Price tilittää omassa tv-ohjelmassaan.

– Dane oli ainoa mies, joka on opettanut minulle, mitä sydänsuru tarkoittaa. Danen takia nostin suojamuurit pystyyn. Jopa Peten kanssa minulla oli vielä vähän suojaukset päällä, Katie paljastaa.

Povipommi surkuttelee, ettei ole pystynyt antautumaan samalla tavoin enää suhteisiinsa sen jälkeen, kun asiat menivät 2000-luvun alussa mönkään Dane Bowersin kanssa.

Kaunotar on myöntänyt, että viimeisin avioliitto Alex Reidin kanssa oli pelkkä ylimenosuhde hänen erottuaan kahden lapsensa isästä Peter Andresta vuonna 2009. Nyt hän deittailee kuumaa argentiinalaismallia, Leandro Pennaa, jonka hän tapasi Elton Johnin järjestämissä Oscar-bileissä.

– Tiedän, että tämä oli nopeaa toimintaa, mutta tämä tuntuu vaan niin oikealta. Kielimuuri on olemassa, mutta kemia ylittää sen, Katie Price kihertää.

JORDAN: POVIPOMMIN PÄIVÄKIRJA Subilla sunnuntaisin kello 18.30. Jaksot jälkikäteen Subin netissä.

MTV3/Helmi

Lähde: The Sun

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja