Postilähetyksiä 20 vuoden ajan anastanut mies jäi nalkkiin – vorolta löytyi myös valtavasti peräkärryjä, trailereita ja pyöriä

Itä-Suomen poliisilla on tutkinnassa laajamittainen omaisuusrikossarja, jonka tutkinnan yhteydessä on löytynyt runsaasti irtainta omaisuutta, poliisi kertoo tiedotteessa.  

Poliisi löysi epäillyltä henkilöltä runsaasti anastetuksi epäiltyä omaisuutta: muun muassa peräkärryjä, venetrailereita, ruohonleikkureita, polkupyöriä ja kymmenittäin muuta irtainta omaisuutta. 

– Erikoisinta on, että tapausta tutkittaessa on löytynyt satoja anastettuja postilähetyksiä noin 20 vuoden ajalta, poliisi tiedottaa.

Poliisi aikoo lähettää anastetut kirje- ja pakettipostit oikeille omistajilleen, kunhan poliisi on saanut ne dokumentoitua.

Määrätty vangittavaksi 

Pohjois-Savon käräjäoikeus on määrännyt vangittavaksi 58-vuotiaan kuopiolaisen miehen, jonka epäillään syyllistyneen tähän asiakokonaisuuteen liittyviin omaisuusrikoksiin Suonenjoen alueella. 

Poliisi pyytää Suonenjoella vakituisesti tai väliaikaisesti asuvia ihmisiä tekemään rikosilmoituksen, mikäli heiltä on hävinnyt tunnistettavissa olevaa irtainta omaisuutta viimeisen viiden vuoden aikana. Rikosilmoitusta tehdessä tulee olla selvillä omaisuuden selkeästi yksilöivä tunnistetieto, joka tulee merkitä myös tehtävään rikosilmoitukseen.

Rikosilmoituksen voi tehdä lähimmällä poliisiasemalla, puhelimitse tai sähköisesti poliisi.fi sivustolla.

Lue myös:

    Uusimmat