Possen illan vieraat julki – studiossa Andy McCoy, Sofia Zida ja Sara Kuivisto

5:29
Viime viikolla Possessa nähtiin Rikospaikasta parodia

Posse jatkuu tänään näyttävällä vieraskattauksella. 

Perjantai-iltojen piristys Posse jatkui tänä syksynä jo 9. tuotantokauden jaksoin. Possessa nähdään tälläkin kaudella Aku Hirviniemi, Kalle Lamberg, Jarppi Leppälä, Jaakko Saariluoma, HP Parviainen, Viivi Pumpnen  ja Veronica Verho.

Possessa ovat mukana tuttuun tapaan myös viikon kiinnostavimmat tähtivieraat, pelit ja piilokamerat. 

Vieraina studiolla seuraavassa jaksossa perjantaina 24. syyskuuta Andy McCoy ja Sofia Zida saapuvat kertomaan yhteisestä taideprojektista ja -näyttelystä. Pitkänmatkanjuoksija Sara Kuivisto on haastattelussa ja peliosiossa. 

Jaksossa myös haastattelussa sekä esiintymässä musavieraana Ellinoora.

Tulevassa jaksossa on ensimmäistä kertaa mukana uusi osio Possen arkki, jossa posselaiset yrittävät tunnistaa eläinpukuihin sonnustautuneet julkimoita. Ykkösellä sisään -haasteessa Robin Packalen.

Mukana myös Dan Huballon Lomaohjelma.  Kyseessä on fiktiivinen traileri MTV:llä alkavasta uudesta aikuisille suunnatusta viihdeohjelmasta nimeltä Dan Huballon Lomaohjelma.

Tässä ohjelmassa vuoden 2002 Mr Finland -semifinalisti Dan Huballo (Kalle Lamberg) on staycation-lomalla pääkaupunkiseudulla, ja tekee asioita, joita aikuiset lomallaan tekevät. 

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa 3.9. klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja