Posse palaa ohjelmistoon kovempana kuin koskaan – kaksituntiset lähetykset starttaavat pian!

Posse palaa tulevana syksynä televisioruutuihin niin, että tutisee!

Tämän syksyn kaksituntinen Posse-lähetys tarjoaa 7.9.2018 alkaen täyslaidallisen hervottomia hetkiä suorassa lähetyksessä. Viivi Pumpasen, Jarppi Leppälän, H-P Parviaisen, Jaakko Saariluoman, Herban ja Lakon lisäksi perjantai-iltojen Posse-lähetyksiin liittyy Kalle Lamberg.

VIDEO: Artikkelin yltä näet esimakua tulevalta kaudelta!

Uudistunut Posse valtaa jälleen perjantai-illat! Nyt hurjaa menoa on tiedossa kahden tunnin ajan, kun Possen lähetysaika pidentyy klo 22 saakka. Uutena Possen tiimiin liittyy tulevalla kaudella Kalle Lamberg, joka täydentää Possen hurjapäiden joukkoa.

– Olen superinnoissani päästessäni mukaan Possen porukkaan! Nyt kun olen saanut kuvata pätkiä tulevaan kauteen, olen saanut tuntea kuuluvani porukkaan ja minut on otettu avosylin vastaan! iloitsee Kalle Lamberg.

– Possessa rakkaus osoitetaan sähköllä, suihkuilla, jauhotykillä ja räkäisellä naurulla, ja olenkin todella saanut kokea olevani rakastettu jo tässä vaiheessa! Odotan innolla suoria lähetyksiä, joissa pääsemme levittämään positiivista anarkiaa ja tuomaan iloa ihmisten perjantai iltaan! Posse on loistava formaatti, jota tehdään älyttömän kovalla porukalla ja ei ole mitään siistimpää, kun saada sanoa kuuluvansa Posseen! hän jatkaa.

Kaksituntinen suora lähetys pitää sisällään suositut haastattelut, piilokameraosiot, suihkurallit, live-osiot ja mm. vuoristoratahaastattelut. Vuoristorataan tällä kaudella uskaltautuvat mm. Li Andersson, Arja Koriseva, Pikku G, Mikael Jungner ja Benjamin. Suihkuralleissa puolestaan lähtevät käymään mm. Elias Kaskinen ja Elias Gold sekä Seksikäs Suklaa, Prinssi Jusuf ja Blokess.

Viidennellä kaudella on luvassa myös aivan uusia, hulvattomia ja vauhdikkaita ohjelmaosioita, kuten Lakon ja Herban inserttisarja, jossa seurataan diginatiivien selviytymistä eräoloissa, erilaisten tehtävien ja kisojen parissa. Lisäksi katsojat pääsevät tällä kaudella uuteen rooliin, kun Kohtuuton tehtävä -osio alkaa.

Possen MTV:lle tuottaa Rabbit Films.

Posse MTV3-kanavalla ja Katsomossa perjantaisin 7.9. klo 20–22! Posse on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat