Porsaanliharullat Japanilaisittain

4 annosta
Valmistusaika: 20min.

Ainesosat:

  • 1kg porsaankylkeä viipaloituna
  • noin 1 cm paksuisiksi pihveiksi
  • 200 ml Kikkoman Teriyaki marinadikastiketta
  • 3-4 murskattua valkosipulinkynttä
  • 2 suikaloitua punaista chiliä
  • 1 inkiväärinvarsi kuorittu ja viipaloitu "hammastikuiksi"
  • 4 silputtua kevätsipulia
  • 2 porkkanaa viipaloitu "hammastikuiksi"
  • 50g silputtua cashewpähkinää
  • 30 rkl oliiviöljyä
  • Lisukkeeksi:riisiä tai salaattia

Valmistus:

Nuiji porsaanliha noin 3 mm paksuisiksi pihveiksi. Laita pihvit Kikkomanin Teriyaki marinadiin kahdeksi tunniksi, jotta maut kerkeävät kunnolla imeytyä. Poista pihvit marinadista ja kuivaa talouspaperilla. Asettele murskattu valkosipuli, chili, kevätsipuli ja porkkanat pihvin keskelle ja ripottele cashewpähkinät päällimmäiseksi. Kääri pihvit rullalle ja kiinnitä coctailtikulla. Voitele rullat oliiviöljyllä.

Laita rullat 200 asteiseen uuniin ja anna kypsyä noin 8 minuuttia. Tarjoile lämpimänä riisin tai salaatin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat