Porsaankyljyksiä ja yrttiperunoita

Porsaankyljykset:

  • 4-6 porsaan kyljystä
  • 2 sipulia
  • 2 porkkanaa
  • 1 l lihalientä
  • 2 laakerinlehteä
  • 2 tl suolaa
  • 5-7 maustepippuria
  • 1 rkl voita

Mausta kyljykset suolalla ja paista niiden pintaan pannulla kaunis väri. Pilko porkkanat sekä sipulit ja lisää ne pannulle. Paista hetki. Lado kyljykset ja kasvikset uunivuokaan, lisää liemi sekä mausteet. Hauduta kypsäksi 180 asteisessa uunissa n. 30min.

Yrttiperunat:

  • 6-8 keskikokoista perunaa
  • 2 rkl öljyä tai voita
  • nippu tuoretta persiljaa
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • 1-2 tl suolaa
  • mustapippuria
  • öljyä

Pese perunat huolellisesti mutta älä kuori. Leikkaa perunat kuutioiksi ja laita pannu kuumenemaan. Hienonna persilja. Paista perunakuutioita öljytilkassa pannulla ja mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla. Kun perunat ovat kypsiä, lisää persilja ja sekoita hyvin. Tarjoa kyljysten kera.

Reseptit: Alex Nurmi / Ruokala

Lue myös:

    Uusimmat