Porin lapsikaappaus: Jo neljäs otettu kiinni

Poliisi epäilee nyt neljää ihmistä Porissa tapahtuneesta lapsikaappauksesta. Viisikymppistä naista vaaditaan tänään vangittavaksi rikoksesta epäiltynä. Aiemmin vangittiin poissaolevana kuusikymppinen mies. Poliisi aikoo vaatia kolmatta epäiltyä vangittavaksi myöhemmin. Illansuussa Läns-Suomen poliisi tiedotti ottaneensa kiinni neljännen ihmisen.

Viisikymppisen naisen vangitsemisasiaa on määrä käsitellä käräjäoikeudessa tänään. Tarkempi ajankohta ei ole vielä tiedossa.

Satakunnan käräjäoikeuden poliisilta saamien tietojen mukaan naista epäillään lapsikaappauksen lisäksi törkeästä vapaudenriistosta, kuten kuusikymppistä miestä ja kolmatta epäiltyäkin.

Poliisin tuoreen tiedotteen mukaan kolmas epäilty otettiin kiinni keskiviikkona. Poliisi kertoo, että myös häntä aiotaan esittää vangittavaksi myöhemmin.

Neljännestä epäillystä poliisi tiedotti torstaina alkuillasta.

Poliisi: Lapsi vietiin ulkomaille

Poliisi epäilee lapsikaappauksen tapahtuneen sunnuntaina. Poliisi uskoo, että lapsi on viety ulkomaille. Se ei ole kuitenkaan kertonut, minne tai miten lapsen uskotaan viedyn.

Poliisi ei ole myöskään kertonut, mikä on lapsen ja kaappauksesta epäiltyjen aikuisten välinen suhde tai onko heillä esimerkiksi sukulaisuussidettä.

Kuusikymppisellä miehellä ja viisikymppisellä naisella on sama sukunimi. Kuusikymppinen mies on poliisin mukaan Suomen kansalainen. Mies on ammatiltaan kirurgian erikoislääkäri. 

Mies vangittiin lapsikaappauksesta todennäköisin syin epäiltynä tiistaina. Hänet vangittiin poissaolevana, mikä tarkoittaa, että poliisi ei ole tavoittanut häntä. 

Poliisi ei keskiviikkona kommentoinut MTV Uutisille epäillyn viisikymppisen naisen kansalaisuutta. Poliisi ei ole kertonut julkisuuteen myöskään tietoja kolmannesta ja neljännestä epäillystä.

Juttua päivitetty kello 18.58: Lisätty tieto neljännestä epäillystä. 

Lue myös:

    Uusimmat