25-vuotias mies löytyi joulun alla ammuttuna uimarannalta Jyväskylässä – nyt vangittiin kaksi epäiltyä lisää

Keski-Suomen käräjäoikeus vangitsi tänään kaksi henkilöä lisää epäiltyinä Jyväskylän murhasta. Oikeus käsitteli 19-vuotiasta miestä ja 20-vuotiasta naista koskevat vangitsemisvaatimukset tänään iltapäivällä.

Oikeus on vanginnut teosta jo aiemmin 20-vuotiaan miehen. Nuori mies vangittiin keskiviikkona Keski-Suomen käräjäoikeudessa todennäköisin syin murhasta epäiltynä.

Epäilty henkirikos tapahtui Jyväskylässä julkisella paikalla 21. joulukuuta, eli muutama päivä ennen joulua. Poliisi tarkentaa tänään tulleessa tiedotteessaan, että rikos tapahtui Kirrin uimarannalla.

Sivullinen ilmoitti vainajasta hätäkeskukseen ja poliisi löysi 25-vuotiaan uhrin paikalta ammuttuna. 

– Poliisi tutkii henkirikosta tällä hetkellä tapahtumaolosuhteiden perusteella suunnitelmallisena tekona, jonka vuoksi rikosnimikkeenä on murha. Tapahtuman tutkinta on alussa ja rikosnimike voi muuttua tutkinnan edetessä, poliisi kertoi tänään tiedotteessaan.

Keski-Suomen käräjäoikeus vangitsi keskiviikkona yhden miehen todennäköisin syin epäiltynä murhasta. Nyt poliisi esittää kahta muuta henkilöä vangittaviksi samasta teosta.

– Poliisi selvittää tutkinnassa kiinniotettujen osallisuutta ja rooleja tapahtuneessa. Uhri ja ainakin yksi epäillyistä tunsivat toisensa entuudestaan, tiedotteessa kerrotaan.

Koska tutkinta on vielä alussa, tutkintanimike saattaa muuttua.  

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Heidi Miettinen Sisä-Suomen poliisista ei halunnut perjantaina kommentoida MTV Uutisille perjantaina tapahtumia tämän enempää.

Aiemmin vangitulla rikostaustaa

Keskiviikkona vangitulla 20-vuotiaalla miehellä on rikostaustaa päihteisiin liittyvistä jutuista. Mies tuomittiin viime kesäkuussa Keski-Suomen käräjäoikeudessa huumausaineen käyttörikoksesta sakkorangaistukseen.

Lisäksi hänellä on oikeudessa vireillä kaksi juttua, joista toinen on törkeä huumausainerikos ja toinen rattijuopumus. Kummastakaan ei ole vielä luettu syytteitä oikeudessa.

Juttua täydennetty kello 11.43 poliisitiedotteen tiedoilla. Juttua päivitetty uudestaan kello 16.23 oikeuden vangitsemistiedoilla.

Lue myös:

    Uusimmat