Mainos

Pori Jazz sinnitteli voitolle

Pori Jazz -festivaali tuotti tänä vuonna voittoa. Tänään päättyneeseen musiikkitapahtumaan myytiin yhteensä noin 60 000 pääsylippua.

Pori Jazzin tämän vuoden budjetti oli rakennettu viime vuoden tappiollisen festivaalin jälkeen tiukaksi. Ennen muuta esiintyjäkuluissa säästämällä talous rakennettiin 50 000 myydyn lipun varaan.

Järjestäjien mukaan kävijämäärän ohella ilonaihe oli nuorten kuulijoiden jatkuvasti kasvava joukko. -Osoittautui oikeaksi ratkaisuksi panostaa nuoremman yleisön musiikki festivaalin kahdelle viimeiselle päivälle, linjasi Pori Jazzin taiteellinen johtaja Jyrki Kangas.

Kankaan mukaan tämän vuoden juhla vertautuu Pori Jazzin parhaiden vuosien tunnelmaan. -Meillä oli erittäin hyvä sää ja rauhallinen ilmapiiri. Kirjurinluodolla ei syntynyt ongelmia lauantainakaan, vaikka Jamiroquain aikana paikalla oli noin 25 000 ihmistä.

Pori Jazzin toimitusjohtajana aloittanut Alpo Suhonen puolestaan kuvasi festivaalin onnistumista lätkävertauksella. Hänen mukaansa "tällä kaudella päästiin playoff-finaaleihin. Fiilis on hyvä".

Suhonen myös korosti, että kasvu ei ole Pori Jazzille oleellisen tärkeätä. -Jos kasvua ei hallita, seuraa ongelmia. Pyrimme sen sijaan todennäköisesti lisäämään festivaaliin syvyyttä, monipuolisuutta.

(MTV3-STT)

(Kymmenen uutiset 20.07.2003)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.