Mainos

Politiikan korjaussarja: Naispoliitikoilla on rivot puheet

Politiikan korjaussarja hiljentyi tällä kertaa muistelemaan merkittävien naispoliitikkojen rivoja puheita.

Siinä ovat paikallaolijat saaneet korvat punaisina kuunnella, kun Liisa Hyssälä, Riitta Uosukainen ja Tarja Halonen ovat päässeet vauhtiin. Mallikappaleet rouvien kielenkäytöstä ovat sen verran roisia huumoria, että ne tarjoillaan vain oheisella K-16 -videolla.

Korjaussarjan lokikirjaan merkattiin myös, että tuulivoima se heiluttaa kovasti keskustan vaalivenettä. Puolueen talousnero ja Hippoksen herra Mika Lintilä nosti esiin kepun luoman tukiautomaatin, joka lykkää tuulivoimatuottajille satoja miljoonia veroeuroja. Tästä Lintilän analyysistä Keski-Suomen tuulivoimasatraappi Mauri Pekkarinen (sama puolue) otti sen verran kierroksia, että silläkin energialla olisi muutamaa omakotitaloa lämmittänyt.

Huomattiin myös, että Suomen puolustuksen terävin kärki, Carl ”Rambo” Haglund (r.) on syyttänyt mediaa Nato-harjoitushysteriasta. Tällä kertaa hysteria on ollut Haglundin ja muiden wannabee-natolaisten päissä; Mäntyniemen Sauli -herra on ihan asiallisin perustein hillinnyt pahimpia ilmataisteluhaluja.

Tietovuodoista pantiin niin ikään merkille, että kun hallituksen sisäpiiristä (ministerit, virkamiehet, avustajat) vuodettiin huippusalaista tietoa vieraan valtion telakkayhtiölle, niin siitä ei poliisitutkintaa tullut. Sen sijaan kun joku vuotaa jonkin vähemmän merkityksellisen lipun tai lapun medialle, niin johan poliitikot usuttavat Kissalan pojat asiaa tutkimaan. Se on sitä poliittista ohjausta, korjaussarjalaiset päättelevät.

Paljon muutakin mahtuu Politiikan korjaussarjaan. Kyseessä on lähes viikoittain ilmestyvä politiikan satiirinen "ohjelma", jossa Timo Haapala ja Juha Ristamäki puivat ajankohtaisia aiheita. Vastuu on katsojalla.

Haapala on MTV Uutisten politiikan ja talouden päällikkö, Ristamäki Iltalehden uutispäällikkö. Politiikan korjaussarja on nähtävissä niin MTV:n kuin Iltalehdenkin verkkosivuilla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja