Poliisin tarkastuspiste moottoritiellä saanut suomalaiset hirnumaan – Nyt kommentoi poliisi: ”Se pysäkki”

Katso kartalta kaikki tarkastuspisteet 1:00
Video: Katso kartalta kaikki tarkastuspisteet

Koronaviruksen leviämisen estämiseksi pystytetyt poliisien tarkastuspisteet teiden varsilla ovat luonnollisesti vakava asia, mutta sisältyypä tilanteeseen ripaus hilpeyttäkin.

Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo, että tarkastuspisteitä esittelevissä kuvissa vilahtanut näky on aiheuttanut katsojissa hilpeyttä. Kyseessä on aito ja alkuperäinen linja-autopysäkki, joka nököttää tarkastuspisteen keskiössä moottoritiellä Lohjalla. Aivan kuin poliisit odottaisivat bussia keskellä moottoritietä.

Poliisin mukaan bussipysäkille on tarkastuspisteellä aivan käytännön tarve.

– Moottoritie on erityisen hankala työskennellä turvallisesti ja vaatii poikkeuksellisia järjestelyjä. Tarkastuspisteen oltua jonkin aikaa toiminnassa tuli paikalla työskennelleiltä konstaapeleilta toive saada paikalle jokin tuulensuoja, kun leveällä tieuralla tuuli puhaltaa kylmästi kaistoilla.

Poliisin mukaan sopivaa suojaa pohdittaessa ehdotus bussipysäkin raijaamisesta paikalle tuli esille vitsikkäänä heittona.

Mutta kuinkas kävikään? Espoon kaupungilta löytyi kinvapaita pysäkkikatoksia ja nyt poliisit ovat saaneet niistä suojaa seisoskellessaan moottoritiellä.

Lue myös:

    Uusimmat