Poliisilta tyly kuitti mopoilijalle, jonka tempun seurauksena useita loukkaantui Maskussa: "Olisiko se nuoret nyt tältä illalta sitten tässä"

3:17
Nuorten massakokoontumiset yleistyivät koronavirusrajoituksista huolimatta Pohjanmaalla – MTV Uutiset oli paikalla huhtikuussa. Haastateltavana Pohjanmaan poliisilaitoksen komisario Pauli Latvanen tilannekeskuksesta.

Maskussa järjestettiin lauantai-iltana niin sanottu mopomiitti, jossa loukkaantui neljä henkilöä, kertoo Iltalehti. Lounais-Suomen poliisi otti tapaukseen kantaa yleisemmällä tasolla Twitterissä.

– Mopomiitin varjopuoli. Maskussa nuori päätti esiintyä, keuli moottoripyörällä ympäri ja prätkä yleisön joukkoon. Kolme loukkaantui. Olisiko se nuoret nyt tältä illalta sitten tässä. Jos vaikka vanhemmat soittelisivat jälkikasvuaan kotiinpäin, poliisi kuittaili. 

Poliisista kerrotaan Iltalehdelle, että loukkaantuneet, niin mopolla temppuillut kuin yleisössä olleet kolme henkilöä saivat todennäköisesti lieviä vammoja. Kaikki asianomaiset ovat alle 20-vuotiaita. Poliisi kertoo lehdelle, että kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja