Poliisi varoitti "suuresta lohkareesta, joka on pienen kokoinen" – kansa villiintyi: "Ihastuttavaa hölynpölyä"

Poliisilaitos huvitti kansaa varoittamalla tienkäyttäjiä "pienestä suuresta kivestä". Lohkareen koon astetta sekavampi kuvailu herätti välittömästi kysymyksiä.

San Miguelin poliisilaitos huvitti kansaa varoittamalla heitä suuresta kivestä, joka ei kuitenkaan ollut suuri. Poliisi julkaisi Twitterissä kuvan ja varoituksen kivenlohkareesta, joka oli pudonnut tielle ja tukkinut sen.

– Suuri lohkare, joka on pienen lohkareen kokoinen, tukkii täysin itään kulkevan kaistan, poliisi kuvaili ongelmatilannetta Coloradossa.

Kyseinen iso-pieni irtolohkareJos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Ah, aivan, iso lohkare, joka on pienen kokoinen"

Varoituksen sijaan kansan huomio kiinnittyi johonkin aivan muuhun. Kivenlohkareen koon astetta sekavampi kuvailu herätti välittömästi useita kysymyksiä.

– Ah, aivan, iso lohkare, joka on pienen kokoinen, Twitter-käyttäjä joshua rush vitsailee.

– No kyllä, pilven polttaminen todella on laillista täällä Coloradossa! Miksi kysyt? nimimerkki Little Harold vitsailee.

– Luulen, että meidän tulisi olla kiitollisia siitä, ettei se ollut ison lohkareen kokoinen iso lohkare, nimimerkki Rob Anderson for Louisiana vitsailee.

– Juuri tällä tavalla kuvailen niitä kahta kiveä, jotka ovat housuissani, nimimerkki Cpt. Bonerton heittää.

– Kuka voittaisi tappelun? Ison lohkareen kokoinen pieni lohkare, vai 20 pienen lohkareen kokoista isoa lohkaretta, Paul pohtii.

– Vau, tuo kivi on niin iso, että se näyttää aika pieneltä, Austin Brown vitsailee.

"Ison pienen kiven vanhempi veli, iso-iso kivi, saapui juuri paikalle ja kysyi: 'Mitä sinä juuri sanoit selvästi isokokoisesta kiviveljestäni?!" Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Olkaa kilttejä, älkää poistako tätä tviittiä"

Osa keskustelijoista huomautti, että erikoinen sanavalinta oli ainakin varma tapa saada tieto useiden nähtäville. Kymmenet tuhannet intoutuivat puhumaan irtolohkareesta ja jakamaan kuvaa siitä.

– Olkaa kilttejä, älkää poistako tätä tviittiä. Se voi olla hölynpölyä, mutta se on ihastuttavaa hölynpölyä. Ja kaikilla on kuitenkin jo kuvakaappaus siitä, nimimerkki Doktor Zoom kirjoittaa.

Tämä oli kiven koko

Kivi oli kooltaan CBS:n mukaan noin 1,2 metriä kanttiinsa ja painoi vaatimattomat yli 4000 kiloa. Se poistettiin tieltä viranomaisten toimesta.

Kukaan ei loukkaantunut ison pienen järkäleen vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja