Mainos

Poliisi: Tyrnävän perhetragedian syytä ei ehkä kerrota ikinä

Tyrnävällä Pohjois-Pohjanmaalla kahden lapsen kuolemaan johtaneiden tapahtumien motiivi on edelleen epäselvä. Poliisin mukaan lasten isä on vakavasti loukkaantunut ja yhä tehohoidossa, eikä häntä ole päästy kuulemaan.

Tutkinnanjohtaja Sakri Taskila kertoo, että vainajille tehdään huomenna oikeuslääketieteelliset ruumiinavaukset. Sen jälkeen saadaan tietoa heidän kuolinsyystään.

- Tiedotus tulee olemaan niukkaa. Voi olla, etten tiedota motiivia missään vaiheessa. Tapaus on niin järkyttävä, Taskila sanoo.

Pyhäinpäivän aamuna palaneen talon raunioista löytyi vuosina 2005 ja 2009 syntyneiden lasten ruumiit. Poliisin mukaan palon sytytti mitä todennäköisimmin perheen isä, joka löytyi pahoin loukkaantuneena talon ulkopuolelta.

Perheen äiti ei ollut tapahtumahetkellä kotona, mutta hän sai tiedon tapahtumista nopeasti.

Tyrnävällä on tänään muistettu tulipalossa kuolleita sisaruksia suruliputuksella. Lisäksi kunnassa on annettu kriisiapua.

Tapausta tutkitaan rikosnimikkeillä murha ja törkeä tuhotyö. Poliisi on kuullut useita henkilöitä tapahtumiin liittyen sekä jatkaa muun muassa rikosteknisiä tutkimuksia tulipalon yksityiskohtien selvittämiseksi.

(MTV3 - STT)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.