Poliisi tutkii perhesurmaa Oulussa – keski-ikäisen äidin epäillään murhanneen kaksi lastaan

1:51
Äidin epäillään tappaneen kaksi lastaan ja itsensä Oulussa – poliisi kertoo, miten perhesurman jäljille päästiin

Oulun poliisi jatkaa asian tutkintaa epäiltynä kahtena murhana ja kuolemansyyn tutkintana.

Oulun poliisille ilmoitettiin sunnuntaina kadonneesta henkilöstä. Poliisi kertoo, että Muhoksella asuva nainen ja hänen kaksi lastaan olivat poistuneet kotoa edellisenä iltana lauantaina.

Virkavallan saamien lähtötietojen mukaan äiti ja lapset olivat poistuneet autolla, eikä heidän liikkeistään tai olinpaikastaan ollut muuta tietoa. 

Maanantaina Oulun keskustassa olevasta majoitusliikkeestä löydettiin kuolleena nainen ja kaksi lasta. Asian selvittelyssä kävi ilmi, että kyseessä ovat kadonneeksi ilmoitettu äiti ja lapset.

– Poliisi epäilee, että keski-ikäinen äiti on surmannut ensin lapsensa, yläkouluikäisen ja alle kouluikäisen, ja sitten itsensä. Tapahtumiin ei epäillä liittyvän ulkopuolisia henkilöitä, tiedotteessa kerrotaan.

Oulun poliisi jatkaa asian tutkintaa epäiltynä kahtena murhana ja kuolemansyyn tutkintana.

Esitutkinta on poliisin mukaan alussa eikä poliisi tässä vaiheessa tiedota yksityiskohtia tapahtuneesta. Tutkintaa jatketaan teknisillä tutkimuksilla ja kuulemisilla, joilla pyritään selvittämään surmaan liittyviä olosuhteita, poliisi kertoo.

1:02
Katso myös: Jo toinen perhesurma muutaman päivän sisään. Virtain perhesurmasta epäilty löytyi kuolleena – lapsi loukkaantui.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja