Poliisi teki mielenkiintoisen löydön murhatuksi epäillyn Anne-Elisabeth Hagenin puhelimesta – sovellus taltioi merkillisen liikkeen

Suomessa katoaa vuosittain satoja ihmisiä – nämä katoamistapaukset puhuttavat tällä hetkellä 7:16
Katso myös video: Suomessa katoaa vuosittain satoja ihmisiä – nämä katoamistapaukset puhuttivat alkuvuodesta.

Norjan poliisi on tehnyt kiinnostavan löydön murhatuksi epäillyn norjalaismiljonääri Tom Hagenin vaimon Anne-Elisabeth Hagenin älypuhelimesta.

Katso myös video: Suomessa katoaa vuosittain satoja ihmisiä – nämä katoamistapaukset puhuttivat alkuvuodesta.

Norjalaislehti VG:n mukaan poliisi on tutkinut Anne-Elisabethin älypuhelimesta saatuja tietoja. Erityisesti älypuhelimen liikettä taltioivan sovelluksen tiedot ovat herättäneet poliisin mielenkiinnon.

VG kertoo saamiensa tietojen pohjalta, että liikedatassa näkyy äkillinen ja poikkeava liike Anne-Elisabethin katoamispäivän aamuna kello 9.16–10.07 välillä.

VG:n poliisilta saamien tietojen mukaan data saattaa osoittaa, että Anne-Elisabeth olisi mahdollisesti pudonnut kotitalonsa yläkerran portaita alas, koska liikkeen nopeus on ollut huomattavan suuri verrattuna kävelyyn.

Tutkijoiden mukaan johtopäätöstä putoamisesta on kuitenkin vaikea tehdä yksin datan perusteella. Sen sijaan on myös muita teknisiä todisteita, jotka voivat tukea putoamisteoriaa.

Yksi todisteista on Anne-Elisabethin DNA-jäljet, jotka löytyivät talon portaikosta.

Poliisi ei kuitenkaan halunnut kommentoida eri teorioita lehdelle.

Lue myös:

    Uusimmat