Poliisi sai ratsastustallilta ilmoituksen salamyhkäisestä hiipparista – Nuori salolaismies myönsi olleensa seksuaalisessa kanssakäymisessä hevosen kanssa: "Tilanne muodostui poliisille jopa vastenmieliseksi"

Poliisi epäilee nuorta miestä eläinsuojelurikkomuksesta Salossa.

Lounais-Suomen poliisi sai eilen illalla yhdeksän aikaan ilmoituksen hevostallille saapuneesta, tummiin pukeutuneesta hiipparista.

Paikalle saapunut poliisipartio havaitsi tallissa avoinna olevan karsinan, jossa oli nuori tamma. Sen sijaan hiipparia ei näkynyt.

Salamyhkäisesti käyttäytynyt mies löytyi kumihanska kädessään

Hetken kuluttua toinen poliisi löysi tallin ulkopuolelta piileskelevän nuoren miehen, joka käyttäytyi poliisin mukaan salamyhkäisesti. Miehen kädestä löytyi kumihanska, joita oli myös hänen taskussaan.

Poliisi epäili aluksi, että kyseessä oli tavallinen murtokeikka, mutta tilanne muuttui, kun toinen poliisi huomasi ulostetta miehen kädessä olleessa kumihanskassa sekä takinhihassa aina kyynärpäähän asti.

– Tilanne muodostui kaikkien kannalta erikoiseksi ja poliisille jopa vastenmieliseksi, poliisi kertoo tiedotteessa.

Mies tunnusti olleensa seksuaalisessa kanssakäymisessä

Asian selvittely jatkui poliisiasemalla, jossa nuori mies tunnusti lopulta, että hän oli ollut seksuaalisessa kanssakäymisessä hevosen kanssa.

Poliisi epäilee miestä eläinsuojelurikkomuksesta sekä luvattomasta käytöstä, koska poliisin mukaan eläin on autoon rinnastettava irto-omaisuus lain silmissä.

Salon poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja