Poliisi saanut runsaasti vihjeitä Sipoon henkirikoksen tutkinnassa – asunnosta kuolleena löydetyssä viisikymppisessä miehessä väkivallan merkkejä

Sipoon Söderkullassa Hansaksen alueella tapahtuneen henkirikoksen tutkinta on edistynyt Itä-Uudenmaan poliisilaitoksessa.

Poliisi on saanut selville, että rikos on tapahtunut maanantaina 23.7.2018 alkuillan tai illan aikana.

Poliisi löysi tiistaina aamulla Söderkullassa yksityisasunnosta kuolleen miehen. Noin 50-vuotiaasta miehestä löytyi ulkoisen väkivallan merkkejä ja poliisi kertoi aiemmin viikolla, että kyseessä on törkeä rikos.

Poliisille on tähän mennessä ilmoitettu useita havaintoja ja vihjeitä tapahtuma-aikana tapahtumapaikan läheisyydessä mahdollisesti tapaukseen liittyvistä autoista sekä silminnäkijähavaintoja mahdollisesta epäillystä tekijästä tai tekijöistä.

Tapauksen esitutkinta on edelleen kesken, eikä poliisi voi toistaiseksi kertoa tarkemmin rikoksen uhrista, rikoksen tekotavasta tai muista rikokseen liittyvistä olosuhteista.

Poliisi pyytää edelleen havaintoja ja vihjeitä Sipoon Söderkullassa Hansaksen alueella tai sen läheisyydessä 23. - 24.7.2018 liikkuneista ihmisistä ja ajoneuvoista. Havainnoista tai vihjeistä voi ilmoittaa Itä-Uudenmaan poliisin numeroon 0295 436 442.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja