Poliisi pysäytti poikkeuksellisen hyvin varustautuneen miehen Tampereella: Sivuleikkurit housuihin sullottuina, repussa viila ja sorkkarauta – selitykset eivät uponneet

Poliisi suoritti järjestyksenvalvontaa kello yhden aikaan yöllä lauantaina Tampereen keskustassa, kun partio havaitsi päihtyneen oloisen miehen kalliin näköisen maastopyörän kimpussa.

Paikalla oli myös kaksi muuta miestä pyörillä. Poliisin lähestyessä heitä, kaksi miestä poistuivat paikalta kiireen vilkkaa. Päihtyneen oloinen mies jäi paikalle yksin.

Poliisin tiedustellessa hänen tekemisiään, mies vastasi "saaneensa pyöräin joltain mieheltä ja häntä oli käsketty viemään se jonnekin". Pyörän lukkoa oli selvästi yritetty rikkoa.

Poliisi suoritti miehelle turvatarkastuksen. Miehen housut ja reppu olivat täynnä tavaraa. Housuihinsa mies oli tunkenut sivuleikkurit. Repusta puolestaan löytyivät puukko, sorkkarauta, viila, ruuvimeisseli sekä pulttiavain.

Miestä epäillään varkaudesta, murtovälineen hallussapidosta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.

Lue myös:

    Uusimmat